餐厅: 明珠冰室
资讯:

2022-07-27 804 浏览
传统冰室模样,一碗一筷都系𠮶只feel, 店员多系后生仔,感觉怀旧得嚟有活力啲。食过两次,第一次都系人地推介。嚟第二次,出面等候嘅人已经比等一次多好多,睇嚟已做到口碑。试过后果真不错。同区茶餐厅大把,同呢度同feel嘅少有。食物——配嘅面包竟然系菠萝油!正呀,抵食!个蛋觉得好足呀,又滑,出面有啲好似得半块蛋皮咁咖🥲福面,好虾人煮,但呢到都煮得岩岩好,唔会放到淋哂。卫生方面,餐厅唔系开好多年𠮶种,so far 2次去都好是正。服务就无乜,胜在快靓正,落单无覆单但系无漏无错嘅,classic 冰室style。餐厅系细,但座位枱面够阔,坐得舒服嘅。👍🏻

试过后果真不错。同区茶餐厅大把,同呢度同feel嘅少有。

食物——
配嘅面包竟然系菠萝油!正呀,抵食!
个蛋觉得好足呀,又滑,出面有啲好似得半块蛋皮咁咖🥲
福面,好虾人煮,但呢到都煮得岩岩好,唔会放到淋哂。

餐厅系细,但座位枱面够阔,坐得舒服嘅。👍🏻