2023-03-19 449 浏览
周末早上同朋友去咗联和墟E Burger Cafe叹早餐,每次嚟呢度都觉得好舒服,令人感到放松自在😌我拣咗特色早餐(纽伦堡肠、蘑菇炒蛋、火腿、咖喱薯饼、牛角包)⋯牛角包真系my favourite😍,热辣辣好香口,咬落好松软唔会靭;咖喱薯饼都好好味,好少喺一般Cafe食到朋友拣咗份量十足嘅豪华早餐,黑松露炒蛋炒得好嫩滑,仲有汉堡扒、辣肉肠、薯饼、饺子同埋牛角包,啱晒本身系饿底嘅朋友😆配料仲有沙律菜可以refresh一下😋完美嘅句号由热咖啡和热柠茶终结😌不过好可惜呢间餐厅快要结业,餐厅喺艰辛嘅疫情情况下仍然坚持经营,真系好多谢店主同埋伙记们为粉岭街坊服务,希望有缘再会,多多保重👋👋

完美嘅句号由热咖啡和热柠茶终结😌

2023-03-18
$50 (早餐)