2023-07-11
🐲泷 (粉岭)粉岭联和道3号地下唔知大家听到粉岭会谂起乜野呢?好远!?山卡啦地方?鸟不生蛋?😂😂😂其实唔系既,粉岭都好多好去处既,就好似今日乳猪要介绍大家好值得去既一间餐厅—泷🐲🐲乳猪今日就食左两样日式料理,想推介比大家,跟住黎。🐟原条鳗鱼丼首先价钱$80左右能够食到原条鳗鱼,呢一点已经值得物超所值先,鳗鱼烧得焦香,咬落外皮有些少香脆,啖啖肉,再配上滑溜溜炒滑蛋加上白饭,简直系好幸福既感觉🥰🥰🥰🥰乳猪推介指数:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🍜赤泷叉烧拉面(地狱)乳猪近来无辣不欢,所以想试一试佢个地狱拉面🍜,汤底微辣,啱哂唔太食辣但又想试既你,面底爽口,加上流心蛋笸三片日本叉烧,都只系$68,咁价廉物美既拉面去边度揾!?乳猪推介指数:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷饮品—赤泷❤️呢一杯卖相咁靓名又靓既饮品🍸,系由士多啤梨和红莓🍓加上梳打水而成,味道清甜可口,饮完有一种焕然一新感觉,消暑好物乳猪推介指数:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷小食— 章鱼烧🐙章鱼烧热辣辣制送上枱面,外皮脆口,八爪鱼够大颗,好有𡁻口乳猪推介指数:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
粉岭联和道3号地下
乳猪今日就食左两样日式料理,想推介比大家,跟住黎。
🐟原条鳗鱼丼
乳猪推介指数:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
🍜赤泷叉烧拉面(地狱)
乳猪推介指数:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
饮品—赤泷❤️
乳猪推介指数:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
小食— 章鱼烧🐙
章鱼烧热辣辣制送上枱面,外皮脆口,八爪鱼够大颗,好有𡁻口
乳猪推介指数:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷