2022-05-26 490 浏览
🍔食物质素:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💵价钱性价:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻📸打卡指数: 👍🏻👍🏻🪑环境卫生:   👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🤵🏻店员服务:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻十三姨除左酸菜鱼,仲有烤鱼,同其他辣既食物,如果要食唔辣既野,可能就只有蕃茄鱼拣。想知道又靓又好玩地方? fai.lok.mode仲会系社交平台分享相片同摄影心得。______________________________招牌十三姨酸菜鱼- 晚市自选2人套餐 ( $228 ) 想食酸菜鱼会建议拣晚市自选2人套餐,因为个套餐好丰富,除左酸菜鱼,仲有1个𩠌,加食个小食,基本上3个人食都可以食到好饱。净讲下个酸菜鱼,料都唔少,鱼块、芽菜、酸菜、笋、水晶粉,鱼块系好林个种,汤底几辣下,第一次食个阵,黎到就即刻拎走啲辣椒,都系好辣,可以叫侍应走辣,不过侍应话都系会辣,虽然好辣,不过辣得好好味。所以食到少少辣既人都建议叫酸菜鱼,真系唔得先叫蕃茄鱼。口水汁啖啖无骨鸡- 晚市自选2人套餐有麻辣同口水汁两只味拣,我地拣左口水汁味,香口啲同无咁辣,我地个口水鸡大多都系鸡胸肉,不过可能酱料多浸左,无想像咁干,如果系鸡腿肉应该更正。鸡丝凉粉- 晚市自选2人套餐鸡丝
🍔食物质素:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
💵价钱性价:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
📸打卡指数: 👍🏻👍🏻
🪑环境卫生:   👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🤵🏻店员服务:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
十三姨除左酸菜鱼,
仲有烤鱼,同其他辣既食物,
如果要食唔辣既野,可能就只有蕃茄鱼拣。
招牌十三姨酸菜鱼- 晚市自选2人套餐 ( $228 )
招牌十三姨酸菜鱼- 晚市自选2人套餐
想食酸菜鱼会建议拣晚市自选2人套餐,
因为个套餐好丰富,
除左酸菜鱼,仲有1个𩠌,加食个小食,
基本上3个人食都可以食到好饱。
净讲下个酸菜鱼,料都唔少,
鱼块、芽菜、酸菜、笋、水晶粉,
鱼块系好林个种,
汤底几辣下,第一次食个阵,
黎到就即刻拎走啲辣椒,都系好辣,
可以叫侍应走辣,不过侍应话都系会辣,
虽然好辣,不过辣得好好味。
所以食到少少辣既人都建议叫酸菜鱼,
真系唔得先叫蕃茄鱼。

口水汁啖啖无骨鸡- 晚市自选2人套餐
有麻辣同口水汁两只味拣,
我地拣左口水汁味,香口啲同无咁辣,
我地个口水鸡大多都系鸡胸肉,

不过可能酱料多浸左,无想像咁干,
如果系鸡腿肉应该更正。

鸡丝凉粉- 晚市自选2人套餐
鸡丝唔系好多,不过几滑几好食,
凉粉好爽口,口感好正,
加埋辣汁几特别。

秘制鸡翼4只- 晚市自选2人套餐
鸡翼炸得脆脆地,几香下。
2022-05-24
等候时间
10 分钟 (堂食)
招牌十三姨酸菜鱼- 晚市自选2人套餐