2020-04-11 294 浏览
突然好想食麻辣野但可惜粉岭好似冇咩选择加上天气不似预期⋯⋯唔想走咁远想起粉岭中心呢间上海菜加上openrice食评唔错所以就去左试下疫情之下铺头冇咩人....外卖仲有8折🤭🤭我见人话2人餐好抵食,但由于冇我想食既野所以到最后都系散叫,结果系散叫平过2人餐🙈🙈蒜泥白肉:辣椒蒜蓉好惹味👍🏻👍🏻辣d会更好呢个面非常出色,男朋友仔大赞👍🏻👍🏻有麻辣味得黎又唔太滞,食到底发现系因为麻酱系哂底度,下次可以少麻酱又或者好似我地咁唔好捞咁底、仲有粗面都好match又一加分位小笼包呢就失色左d la....佢个馅加左菜搞到好似菜肉包咁,皮又厚左少少,size 唔洗咁大架...太足料搞到一d都唔”小”笼包,下次可以唔洗叫到最后呢个鸡唔记得左名...叫系因为佢个菜名隔离有个辣椒🌶️薯仔,莲藕同埋有年糕😋😋配角好食过鸡🤣🤣天气冻冰冰呢个菜热辣辣👍🏻👍🏻总结:抵食,味道唔错,cp值高,粉岭居民可以encore
疫情之下铺头冇咩人....外卖仲有8折🤭🤭
蒜泥白肉

蒜泥白肉:辣椒蒜蓉好惹味👍🏻👍🏻辣d会更好

呢个面非常出色,男朋友仔大赞👍🏻👍🏻

总结:抵食,味道唔错,cp值高,粉岭居民可以encore
2020-04-04