2025-01-02
📍 GuluGulu-尖沙咀每次嚟到酒吧梗系一定要喺杯酒同埋小食呢间酒吧以粉红色做主题,吸引咗唔少少女同埋闺蜜过嚟聚一聚,座位更加坐得好舒服 😌唔会有一种酒吧嘅压迫感,而且场内仲有不同嘅游戏可以玩,桌球同埋酒吧一啲嘅游戏,都系招牌焦点之一!今次我就嗌咗呢杯打卡好梦幻嘅酒🥂烟雾弥漫,带点浪漫💕✨ PassionInfused Earl Grey Gin, Passion Fruit, Honey甜甜地,但有少少果香味,好清新,啱晒女仔打卡之余,亦都可以慢慢品尝!呢一杯橙色嘅酒,最主要系想饮佢啲橙汁🍊好重鲜橙味,但带点酒精,几特别🩷✨ Gulu Gulu PorchePineapple, Orange, Grenadine✨ 炸鱼手指配两款特色酱外皮炸的非常酥脆,且炸皮不会太厚,里面完整保留了鱼肉的鲜味,吃起来外酥内软,搭配川味麻辣酱同日式芥末酱的沾酱,必点!
📍 GuluGulu-尖沙咀
每次嚟到酒吧梗系一定要喺杯酒同埋小食
今次我就嗌咗呢杯打卡好梦幻嘅酒🥂
烟雾弥漫,带点浪漫💕
✨ Passion
呢一杯橙色嘅酒,最主要系想饮佢啲橙汁🍊
好重鲜橙味,但带点酒精,几特别🩷
✨ Gulu Gulu Porche
Pineapple, Orange, Grenadine
✨ 炸鱼手指配两款特色酱