2022-05-26 109 浏览
行开呢边买外卖,等紧期间见有新店开左叫Mr Poggy,攞张外卖纸返去研究下先。都几多野拣㖞,汉堡包,pizza,意粉,沙律,小食等,仲有套餐添。揾日就黎左叫外卖,即整都唔算等好耐,十几分钟就有得拎了。佢门口有几张枱仔可以立食,天气唔算好热,衬新鲜食下啲炸野先,外卖返到去就会失色不少。主食拣左经典芝士汉堡,原来仲跟埋沙律菜,咁又几好,有菜有肉感觉健康啲。个汉堡睇落平平无奇,食落又意外地juicy㖞,汉堡肉重肉味,软绵绵嘅面包,仲好重芝士味添,呢个厚度刚刚好可以一口咬落,好味好味~另外仲叫左烧羊肉配薯条,羊肉用烤的,好香口呢,口感唔错啊!羊肉同薯条份量都超多,一盒满哂㗎,share食就啱啦。其他有炸洋葱圈同炸鸡块,啱啱炸起唔会唔好食啦,呵呵~洋葱圈劲抵呀,廿几蚊有咁多,哗~自己买都唔平嘛。鸡块又系抵食,用味道近老麦的鸡块,唔系平价个只又粉又淋,正!最后仲要赞下啲酱汁,店家比左黄色嘅蜜糖芥末酱,白色嘅蒜味沙律酱,仲有个红色嘅辣酱,三种都好好味,个人钟意红白酱两沟,哈哈,辣辣地又酸酸地咁,再带埋蒜香劲好味。食咁多野再加罐冰冻汽水,一乐也。

食咁多野再加罐冰冻汽水,一乐也。
外卖自取