2022-05-22 52 浏览
今次去咗銅鑼灣嘅🌸粉紅花花Sean Cafe食晚餐😍超開心比我坐到門口位可以喺🌸櫻花樹下影相打卡🥰真係好靚呀😍 最近佢哋推出佐全新嘅晚餐Menu,新加入左多款特色主菜同甜品🍮 賣相靚得嚟味道都超有水準👍🏻👍🏻最重要係選擇夠多😋意粉🍝漢堡🍔扒類🥩都有齊丫我哋兩個女仔就叫佐一份Dinner Set 同 小食拼盤🍤前菜✨煙三文魚慕絲窩夫用咗迷你雪糕筒🍦裝住煙三文魚慕絲,食落口感幼滑,外貌睇起嚟好似一杯迷你雪糕咁🤭細細杯好可愛✨香煎日本水治Yamato黑豚豬鞍架配無花果、雜菜 $228日本やまと豚(大和豚) ,特色喺用咗日本大米餵料,無添加任何激素👍🏻👍🏻咬落質地鬆軟多汁,配上黑椒、香草🌿無花果醬,味道香濃🥰🥰唔會食到有豬嘅羶味✨小食拼盤🍤 $138非常豐富包括: 煙三文魚多士、水牛芝士條、單骨脆辣雞翼、炸雞粒、薯條配黑松露沙律醬趁熱食嘅🧀芝士條外酥內軟,芝士味濃,而且有拉絲效果😍,啱曬鍾意食芝士嘅我🤤🤤🤤單骨雞翼旁邊配有🌶辣味千島醬,用嚟點配雞翼/雞粒甜甜辣辣👍🏻都幾惹味嫁🤤🤤最後飲番杯🍊水果茶緩和一下消滯又解膩 🥰

我哋兩個女仔就叫佐一份
Dinner Set 同 小食拼盤🍤