2021-12-11 270 浏览
今日去到屋企附近新开嘅分店,其实系比门口嘅偶像应援海报吸引咗,不少人都同我哋一样因为看海报又停低留意🤣而且仲有得WhatsApp落单,可以喺屋企用咗WhatsApp落单先然后再落去买,呢一间之前喺中环食过觉得味道不过不失,但因为要企度食就算好唔好食都觉得好唔方便,但系如果加埋WhatsApp落单买返屋企食,就决定俾多次机会佢食得早餐店梗系一定要食台式蛋饼,老实讲坐在屋企慢慢食,虽然蛋饼应该趁热袋,今在屋企慢慢贪觉得蛋饼比上次好食好多,简单先可以带出蛋饼本身嘅香味另外在叫咗个台式吐司系肉松蛋,因为只系$25性价比最高,而且吐司选用汤种面包,识落比一般面包更加柔软而且有湿度,唔会觉得个口干争争❤️不过馅就唔多啦套餐可以叫$30以下嘢饮,所以叫咗黑珍珠乌龙奶茶,因为啱啱号$30又有珍珠食, CP值最高,红豆馅饼,老实说非常普通,味道同一般面包舖买的没有分别,但系价钱一啲都唔平,可以不用试了如果台湾早餐店来说,仍有很大既改望空间,希望台店舖唔好每客人只为应援偶像而去食

如果台湾早餐店来说,仍有很大既改望空间,希望台
店舖唔好每客人只为应援偶像而去食
外卖自取