2022-07-31 250 浏览
从报章上见到这间餐厅装修充满女性化,全店粉红色及用不同干花做装饰,而另一个位置摆放不同种类的毛公仔,最吸引当然系两只大bear bear, 有粉红色同白色, 门口更设计一个夹公仔打卡位置,但记得除鞋,可以入去扮公仔。侧边更加有一个自设模式拍照位置,更可经过QR code 取得照片。餐厅咁多好玩嘅地方之外, 最重要就系食物,呢度系提供素食,款式都唔少,而且每一种素食都几特别又精致。饮品同埋甜品色彩缤纷,我order 左”smiling dragon” & “Energiser”, 颜色鲜艳, 仲有生果食. 食物vermicelli salad 泰式粉丝沙律及bolognese 素肉意粉,味道都唔错。餐牌仲有不同类别的选择,相信下次再嚟可以试多几种。