2020-05-23
锅心出咗名抵食夹大件,粥底海鲜火锅每次食完亲戚朋友都赞过不停👍🏻因为够晒平!靓!正!平!每人$200就食到五六款海鲜加自选配料同海鲜粥,呢个价边度揾靓!虽然只系$200大海鲜一啲都唔揸流摊,每人都会有半只肉蟹,一只鲍鱼,四五只虾,大约10只蚬,半条多宝鱼...正!全部海鲜都10分新鲜,就算我外卖打包返屋企啲虾仍然跳跳扎,鲍鱼郁下郁下自选配料冇记错应该系八款,我拣咗午餐肉,莴笋,鱼腐,肥牛,梅头肉(必吃),鸡骨丸(必吃),鲜淮山...而且会配埋粥水俾你先打边炉,打完边路所有海鲜嘅精华都系粥水𠮶度,呢个时候加埋南瓜粒同埋芋头粒,成个粥升华晒,不但有海鲜嘅鲜甜味,又有南瓜嘅香甜,记得留肚食粥!!!食完超饱,减肥晤好试,因为好味到停唔到口
食完超饱,减肥晤好试,因为好味到停唔到口