2024-12-07 49 浏览
今日我去咗黄竹坑,冇黎一排原来呢到多左好多新餐厅😍😍唔再系美食沙漠喇😆今日试左呢间新开既非洲菜,店员一讲之下,原来呢间系Africa Coffee and Tea同一集团,果间以前仲系黄竹坑返工既时候都成日帮衬架🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️我点咗北非蕃茄蛋同鸡肉Bagel。北非蕃茄蛋味道十足,蕃茄的酸甜与蛋的滑嫩完美结合,酱汁有少少辣 好开胃。配埋多士食 味道好夹鸡肉Bagel则非常新鲜,鸡肉嫩滑,配上特制酱汁,口感丰富。饮品方面,我拣左期间限定既姜汁拿铁,味道香浓,姜的辛香味与咖啡的苦涩形成绝妙的平衡。冻冰冰既天气饮杯姜奶落肚倍感温暖😙餐厅的环境非常舒服,设计简约而富有艺术感,适合朋友聚会或轻松的午餐时光。这里的氛围非常chill,无论是聊天还是享受美食都非常合适。📍SObyACT Cafe (黄竹坑)黄竹坑香叶道22号地下S22号舖@sobyact

📍SObyACT Cafe (黄竹坑)
黄竹坑香叶道22号地下S22号舖
@sobyact