#翠华餐厅 (中环)中环德辅道中84-86号地下-----仿鲍鱼火腿丝汤通粉配无公害炒蛋。肠仔 。牛油猪仔包($39)- 好耐无食翠华早餐 ~ 餐牌同以前差唔多 无咩变化 食物质素方面 仿鲍鱼火腿丝通粉 不过不失 系茶餐厅ge味道 无惊艳但都ok ~ 肠仔好似白洽肠仔😂好健康 完全无油 不过重口味ge B仔 其实更爱香煎过ge肠仔😝 牛油猪仔包一如既往 外脆内软 牛油香满泻 非常heavy又诱人 如果中意奶油猪口味 可以问人攞炼奶😄而炒蛋 系咪真系无公害我就唔知啦😂不过份量超级多 炒得juicy又幼滑 呢间分店ge早餐厨师炒蛋功力唔错~😄-----👶🏻B仔整体评价:8/10个👍🏻👶🏻B仔抵食程度:7/10个👍🏻👶🏻B仔环境评分:7/10个👍🏻👶🏻B仔味道评分:8/10个👍🏻👶🏻B仔回头机会:8/10个👍🏻-----#swallowhongkong跟住我一齐吞食香港啦!🤤#swallowcentral
#翠华餐厅 (中环)
中环德辅道中84-86号地下
👶🏻B仔整体评价:8/10个👍🏻