2024-04-24
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯最近都系忍唔住想食啲高质嘅日本,最好就有一个丰富嘅套餐,就唔使谂要食啲咩啦,最后决定去中环兰桂坊上面加州大厦FUMIFUMI DELUXE TASTING MENUSpecial Price for LKF Elite Membe950 per guest 每位先付帆立贝大叶天妇罗、茄子明木子、鳗鱼玉子烧、甘酢大根前菜已经非常丰富,摆盘亦非常之精美造身海胆、鲜吞拿鱼腩、深海池鱼、油甘鱼刺身非常之新鲜,而且佢选择嘅刺身种类我都非常之钟意,尤其是系海胆同埋吞拿鱼腩御椀海鲜土瓶汤海鲜汤用茶壶为造型连茶杯,开头先是饮清汤嘅海鲜味道,然后再加入小小柠檬汁,清新得来,又带有浓郁海鲜鲜味!烧物香葱宫崎鸡肉脆脆卷外面带香脆可口口感,上面加上辣椒酱汁,非常惹味扬物鲷鱼九条葱天妇罗丰富的天妇罗组合强肴A5鹿儿岛和牛铁板烧(三角、西冷)配上烧肉汁,口感非常之鲜嫩,牛肉味浓郁寿司厨师发办寿司4点如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯FUMI (中环)中环兰桂
FUMI DELUXE TASTING MENU
950 per guest 每位
先付
帆立贝大叶天妇罗、茄子明木子、
鳗鱼玉子烧、
甘酢大根
前菜已经非常丰富,摆盘亦非常之精美
造身
海胆、鲜吞拿鱼腩、深海池鱼、油甘鱼
御椀
海鲜土瓶汤
烧物
香葱宫崎鸡肉脆脆卷
外面带香脆可口口感,上面加上辣椒酱汁,
非常惹味
扬物
鲷鱼九条葱天妇罗
丰富的天妇罗组合
强肴
A5鹿儿岛和牛铁板烧(三角、西冷)
配上烧肉汁,口感非常之鲜嫩,牛肉味浓郁
寿司
厨师发办寿司4点
你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
FUMI (中环)
中环兰桂坊德己立街30-32号加州大厦6楼