2022-01-26 436 浏览
- 少有平日嘅lunch hour会去Cafe😛 今次放假约左人食饭,就试下Bookmark左好耐嘅Cafe😉-😋 Katsu-Sando ($158)👉🏻 外面系炸得好脆嘅多士,入面系猪肉,呢只猪肉好特别,油花好平均,唔会好似平时啲猪肉咁韧,反而淋到好似牛肉咁,有好香嘅猪肉味👍🏻👍🏻👉🏻 虽然佢两旧肉都好厚,但系作为一个lunch黎讲,份量的确系偏少-😋 Chicken & Waffle ($168)👉🏻 食过几间唔同Cafe嘅Chicken & Waffle,呢间有少少惊喜🥰👉🏻 佢嘅Waffle系薄底,比较偏脆口,但系相对地会令到本身Waffle嘅蛋香味就唔系好出🙈👉🏻 炸鸡方面炸得好脆,上面仲有泡菜,令到成件事冇咁heavy👍🏻👍🏻-😋 Roasted Cauliflower & 24-Month Iberico Ham (跟餐)👉🏻 呢两个系跟餐嘅前菜,椰菜花几好食,焗完之后冇咁龙嘅菜味,淡淡地好易入口😍👉🏻 Ham本身冇配其他嘢,就咁食其实几咸🙈 我自己就陪住椰菜花食,令到成件事平衡返,大家可以试吓😉-🙋🏻‍♀️ 其他说说👉🏻 呢度几大,坐得好舒服,好多人会选择对窗坐,因为打

Katsu-Sando

😋 Katsu-Sando ($158)
Chicken & Waffle

😋 Chicken & Waffle ($168)

🙋🏻‍♀️ 其他说说
👉🏻 呢度几大,坐得好舒服,好多人会选择对窗坐,因为打卡靓😂 但系其实中午黎都几晒,我就宁愿坐其他位啦😂
👉🏻 整体来讲我觉得啲嘢食系比较精致 (无论卖相定系份量),有时候lunch黎奖励吓自己都系一个唔错嘅选择🥰🥰🥰
Latte
午餐