🆂🅷🅴🅴🅿︎ 🅰︎🅽🅳 🅿︎🅸🅶🇯🇵舖仔细细 但系菜式整得好有心思🤩除咗menu上面嘅仲有日日唔同嘅special dishes写咗喺黑板✍🏻西日crossover配搭睇得出好得意🥰﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/香煎鲈鱼配白酒忌廉汁🎣 $128/鲈鱼🐟唔算成日都见所以就嗌咗🥰鱼好juicy啖啖肉 皮可以煎得再脆啲就好😉但系有啲位就有少少幼骨要小心😌个cream sauce有啲似沙律酱有啲酸瓜吊味🥒side有荷兰豆同薯仔🥔/西班牙慢煮黑毛猪鞍配薯条🇪🇸 $238/慢煮一定系考心思之选⏰黑毛猪🐖煮得好软腍又易咬 食猪好惊多肥膏🥺但系呢度比较瘦又唔会韧😋本身调味一般 但系加埋酸微辣嘅酱就加分啲😚薯条🍟厚身炸得脆 如果猪分量多啲就好🤪/叁尝卷 $128/饭卷寿司好足料🍱炸虾🍤辣吞拿鱼同牛油果🥑做馅🥳虾嘅味道最出🤩大只fresh 炸粉唔厚又脆卜卜咁 口感好好😌如果惊有啲干 点埋碟嘅蛋黄酱同千岛沙律酱都好夹🥗外皮用粉红色豆皮包住啱晒打卡💕但系就食唔出有咩味🥺总括嚟讲 食物质素虽然唔会有种wow嘅感觉🙈但系都系中上水准 食材新鲜煮得好用心😚个feel好啱情侣拍拖👫重点系店员嘅服务态度超爆好😍一开始就同我
🆂🅷🅴🅴🅿︎ 🅰︎🅽🅳 🅿︎🅸🅶
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
/香煎鲈鱼配白酒忌廉汁🎣 $128/
香煎鲈鱼配白酒忌廉汁

/西班牙慢煮黑毛猪鞍配薯条🇪🇸 $238/
西班牙慢煮黑毛猪鞍配薯条

/叁尝卷 $128/
叁尝卷

重点系店员嘅服务态度超爆好😍一开始就同我哋推荐同介绍唔同菜式😘
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
西班牙慢煮黑毛猪鞍配薯条