2015-09-28
上次订唔到枱 今次醒啦 食星期五晚梗系预早一星期订啦等男朋友 迟左少少 上到黎 已经坐满 地方虽小 但环境优雅 2边都系大玻璃窗 仲有落地镜 感觉唔太挤迫 系应声左啲 我叫左个龙虾意粉set dinner 男友叫左个鸡卷 系餐牌入面嘅推介 升级左做餐一个跟菜汤 一个跟沙律红汤好足料 亦好有心思 切到一粒粒 唔辣沙律虽然fresh 但黑醋似乎多左少少 可能我地唔钟意太酸龙虾肉好弹 虽然话辣 都系食到底先有少少辣味 最有惊喜系 意粉入面仲有龙虾肉 😋 而一向唔喜欢食炸野嘅男友 对于自己个主菜都好满意 鸡卷入面包住咸度适中嘅烟肉 应该仲有少少芝士 仲有托底嘅薯蓉 份量啱啱好最后我地仲升级要左个 lavender 花茶 & rose chocolate 作一个完美嘅句号 😌除左环境卫生企理 侍应生态度都好好 仲成日帮我地fill 水 个女仔感觉有点cool 但笑起黎又好charm最紧要呢度冇限时 可以慢慢坐下次黎我要试个鲍鱼带子意大利饭呢😆😆
上次订唔到枱 今次醒啦 食星期五晚梗系预早一星期订啦
一个跟菜汤 一个跟沙律