2019-11-05 494 浏览
/Forkers 💰人均200-400 8⃣️分‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧西班牙黑毛猪鞍 8⃣️分没有过多的脂肪,而且肉质松化、细嫩,肉味香浓。食落又松软又多汁,味道浓郁到似系完完全全训左系猪既后腿肉上。/西班牙棕毛猪肩胛 8⃣️分猪肉味浓郁, 而且肩胛属于猪运动量较大既部位,所以肉味否十分丰富、而为有淡淡迷人肉香,加上带筋又有油脂,食落去口感丰富无比。/西班牙黑毛猪拼盘 7⃣️分西班牙黑毛猪,带有丰富的橡果味。配以多士来吃,可以平衡咸味。如果识饮红酒,配搭埋食真系好好气氛!/任食沙律及黄金薯条 7⃣️分薯条同埋杂菜沙律任食!薯条新鲜炸热辣辣,杂菜沙律好新鲜,配上油醋汁味道醒胃又清新。/伯爵茶配芝士蛋糕 8⃣️分茶同蛋糕本身已经系分唔开既朋友,依个组合真系无懈可击。另外佢蛋糕份量虽然唔系话好大旧,但系尺寸啱啱好,食完唔会觉得好漏,罪恶感都冇咁重。‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧‧📍地址:土瓜湾鸿光街5号

Forkers 💰人均200-400 8⃣️分
西班牙黑毛猪鞍 8⃣️分