2023-11-30 87 浏览
今日嚟到铜锣湾特色打卡打边炉餐厅✨✨一定要嚟享受精致高级火锅👍🏻👍🏻店内环境好舒服宽敞,仲有特色打卡位,真系要俾个like😘花满园首先梗系火锅最紧要嘅肉类,呢个系伊比利亚黑毛猪,肉片卷成花形,摆盘好有心思,肉质嫩滑,脂肪比例岩岩好火锅点心🎖️特色必试推荐,呢度嘅小点心都制作精致,可以摆落火锅烚熟佢,但竟然系奶黄包,烧卖,水晶饺!!超级好食!!意想不到七彩饺子有菠菜饺、芫茜猪肉饺、冬菇猪肉饺等。以食用颜料制成饺子皮,烟韧弹牙,馅料鲜甜嫩滑。七色丸手打丸摆盘都好用心,7只味道有:手工芝士虾丸、黑松露墨鱼丸、青咖哩墨 鱼丸、红咖哩墨鱼丸、咸蛋黄墨鱼丸、蟹子墨鱼丸、椰芋墨鱼丸。我最钟意嘅就系咸蛋黄墨鱼丸,里面嘅咸香味好出色。

花满园

火锅点心