2024-05-15
✨江陵樱花刨冰 $118✨喜爱度: 🌟🌟🌟🌟少女心爆发,系我最钟意嘅粉红色🥰 大量樱花饼仔装饰,刨冰口感相当出色,亦唔会过分甜腻,夏日炎炎之下食刨冰好幸福🌸✨软绵绵粟米蛋糕$62 ✨喜爱度: 🌟🌟🌟🌟🌟有惊喜!唔系剩系得个粟米装饰,系成个蛋糕同配料都系粟米味🌽 粟米忌廉夹心,粟米浓汤酱,好特别嘅味道!下次绝对会试埋粟米刨冰🍧🌽✨浆果黑毛猪卡邦尼意粉 $89 ✨喜爱度: 🌟🌟✨忌廉汁浓厚,适合同朋友分享。如果黑毛猪嘅香气能够融入意粉当中就更好。✨蒜蓉蜜糖炸鸡 $125 ✨喜爱度: 🌟🌟🌟🌟唔系平时快餐店常见嘅热气酥脆炸鸡Style,外层薄薄一层,包住嫩滑鸡肉,保留有肉汁,调味香甜,配埋蒜酱好食!✨忌廉朱古力咖啡 $52✨喜爱度: 🌟🌟🌟如其名就系忌廉朱古力咖啡,朱古力味十足,但个人比较喜爱清爽风格嘅饮品。✨艾草鲜奶 $48 ✨喜爱度: 🌟🌟🌟🌟第一啖觉得好似驱风油,第二啖觉得有浓厚嘅药材味,味道强烈,但又几好饮🤣 特别嘅药草味加上夏日冰凉爽快感觉!值得一试!
✨软绵绵粟米蛋糕$62
✨喜爱度: 🌟🌟🌟🌟🌟