2022-05-13 77 浏览
去开铜锣湾见到LHK Doux Cadeau d蛋糕好似好精美咁,睇真d原来佢地系卖燕窝甜品既专门店㖞,咁岩要去探朋友,一于带几件去同佢地开心share🌹燕窝梳乎厘卷 48@件件都有独立包装,入面仲有只小叉,好方便食用。每件燕窝梳乎厘卷都有成 3.5cm 厚,仲好足料件件都有 3g 燕窝,食落去忌廉香滑之余又啖啖滋润养颜。又有多款特色口味,我地今次食既系燕窝焙茶梳乎厘卷,燕窝北海道牛乳梳乎厘卷,同燕窝红曲米黑糖珍珠梳乎厘卷。味道浓郁得黎因为系低糖配方,甜而不腻。珪素源液 35@听个名唔系好知咩黎,原来系有燕窝既饮品。每枝注入左珍贵燕窝萃取成份,有好多款口味,入口味道清新。另外宜枝饮品无添加剂,色素或者防腐剂,纯天然配方,又系香港制造。唔同既口味仲有唔同功能,例如玫瑰可以帮助美白养颜,蜜桃味可以帮助抗氧化。。。LHK Doux Cadeau铜锣湾骆克道463-483号铜锣湾广场二期地下G06号舖。。#UBlog #UBlog 请您试 #UBlog 博客 #UBlog 美食 #ULifestyle 应用程式 #ULifestyleApp #社群 #UBlog 香港 #燕窝梳乎厘卷 #珪素

燕窝梳乎厘卷 48@

珪素源液 35@

LHK Doux Cadeau
铜锣湾骆克道463-483号铜锣湾广场二期地下G06号舖

#社群 #UBlog 香港 #燕窝梳乎厘卷 #珪素原液 #LHKDouxCadeau 法式燕窝
#LHKDouxCadeau #lhk #lhkdc #法式燕窝 #燕窝梳乎厘卷 #甜品 #燕窝 #养生 #滋补
#滋润养颜 #低糖