餐厅: 江南
资讯:

2023-07-21 88 浏览
位於IFC的精品中菜,環境有格調,感覺舒適🍀蘿蔔絲酥餅紅蘿蔔造型🥕底部有Oreo碎,賣相滿分💯口感外脆內軟,充滿蘿蔔香🍀特色小籠包有三款顏色嘅小籠包:黑松露帶子、蝦頭油鮮蝦同冬陰公,味道各有特色,一咬開即刻爆汁🍀涼拌海膽茄子造型咁靚嘅茄子已經相當有好感🍆配醬汁酸酸甜甜好開胃🍀火腿津白娃娃菜煮得啱啱好,軟硬度適中,芡汁又唔會太濃稠☺️🍀重慶水煮牛肉水煮牛肉辣味好香,一開始食就會食唔停口🌶️除咗牛肉仲有薯粉同萵筍,配料相當入味🍀蔥油拌麵蔥油拌麵好香口,麵質幾唔錯,怕太乾仲有湯可以一齊食🍀蔓越莓煎餅造型精緻🌸煎餅好睇又好食😋仲擔心得個樣😅口感軟糯,蔓越莓酸甜度適中
位於IFC的精品中菜,環境有格調,感覺舒適
🍀蘿蔔絲酥餅
🍀特色小籠包
🍀涼拌海膽茄子
造型咁靚嘅茄子已經相當有好感🍆配醬汁酸酸甜甜好開胃
🍀火腿津白
娃娃菜煮得啱啱好,軟硬度適中,芡汁又唔會太濃稠☺️
🍀重慶水煮牛肉
🍀蔥油拌麵
蔥油拌麵好香口,麵質幾唔錯,怕太乾仲有湯可以一齊食
🍀蔓越莓煎餅