餐厅: Surasang 수라상
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2025-02-03 116 浏览
最近好多韩国fusion菜~超钟意食韩国嘢!精致得嚟又新颖❣️虽然净系叫咗3样嘢食+2杯嘢饮但真系好~饱~每碟份量好多感觉系3-4人份🤣-食物味道高质牛肉他他海胆—全部都好新鲜海胆鲜甜,配伴碟蔬菜更fresh口感亦都丰富啲如果可以多1-2块紫菜天妇罗就好啦😌因为真系好多生牛肉黑毛猪五花肉泡菜锅有专人服侍🫶🏻仲要系离台处理 唔洗惊太大油烟但都望到店员整嘅过程泡菜本身都好食 烤完冇咁辣&酸配猪肉啱啱好!原来个底系有炒饭食完呢碟都饱🤣第三个紫菜包饭会唔会太丰富?🙈天妇罗紫菜包虾、蔬菜上面嘅柚子酱好好食就咁食可能会腻但柚子酱可以中和一下如果细旧啲就好一啖食系最好的!节日庆祝/任何想对自己好的时刻,都可以一试~
最近好多韩国fusion菜~
超钟意食韩国嘢!
精致得嚟又新颖❣️
虽然净系叫咗3样嘢食+2杯嘢饮
但真系好~饱~
每碟份量好多
感觉系3-4人份🤣
食物味道高质
牛肉他他海胆—全部都好新鲜
海胆鲜甜,配伴碟蔬菜更fresh
口感亦都丰富啲

配猪肉啱啱好!
原来个底系有炒饭
食完呢碟都饱🤣

第三个紫菜包饭会唔会太丰富?🙈
天妇罗紫菜包虾、蔬菜
上面嘅柚子酱好好食
就咁食可能会腻
但柚子酱可以中和一下
如果细旧啲就好
一啖食系最好的!

节日庆祝/任何想对自己好的时刻,都可以一试~