2008-10-31 11 浏览
一个月去左两次了第一次买完鱼见佢新开就入去试下个男服务真系几好, 都几用心介绍佢有咩野食 !!! 佢留左咭片(刘生)俾我地, 我地有个朋友刚果日生问佢有冇野送下, 佢谂左一阵都送张优惠劵我地, super good !!!!我地4个人食左好多野, 食左蟹乌冬, 蚝乌冬, 猪软骨乌冬, 好多既串烧, 所有野都几好冇投诉 !d 乌冬会有糖心蛋送, 我系一个唔太食蛋黄既人都觉得几好食 !!! 一定要试下 !!!第二次上次位刘生唔系度, 系个女仔同我落单, 虽唔多人但都等得几耐, 重出错单, 我黎先叫一口蚝竟格离刚黎既上先, 唔系呀之后问个唔同衫可能高级d 既女人, 我hi 佢两次都唔理我, 真系有d 火, 我问佢蚝既事, 佢就应都唔应行左去厨房指住我既枱, 好多谢肯跟我单但都要应下我至得架 !!!
一个月去左两次了
第一次
买完鱼见佢新开就入去试下
个男服务真系几好, 都几用心介绍佢有咩野食 !!!
我地4个人食左好多野, 食左蟹乌冬

第二次
上次位刘生唔系度, 系个女仔同我落单,
  • 水蟹乌冬(汤底好有蟹味)