2024-08-10 459 浏览
位于将军澳嘅「研香」,环境舒适愉快🎵,🎭装修风格新颖,灯光柔和,令人一入到店内即刻放松。佢哋多款糖水令人心动😻,瞓眼想试,但又惊自己眼阔肚窄,点都要拣最想食嘅,所以我哋经过大家讨论🗣️同投票🗳️,最后决定落单椰汁仙草豆腐花。一见到呢个椰汁仙草豆腐花就知道系正确选择,豆腐花滑溜溜,配上清甜嘅椰汁同公仔草仙草,瞓吓都好满足😌。嚟到甜品店咁可以唔可以唔试试佢哋嘅汤圆呢?当然要试!合桃露汤圆就系我哋嘅第二选择。合桃露汤圆真系一流,汤圆弹牙有嚼劲,合桃露清甜,简直唔可以再好食😋。「研香」嘅港式糖水,好似食咗一顿大饭咁,充满咗满足感。食物新鲜,口味清甜,绝对好味好正。如果你都钟意糖水,咁「研香」系绝对值得你试下嘅!