2024-11-03 466 浏览
今日我朋友带我过嚟呢间咁靓靓嘅星空波波餐厅度影相打卡同我庆祝生日🎂💞一嚟到见到闪闪星光已经觉得好靓❣️里面嘅环境都好舒服影相真系好好睇😍-巴马火腿伴无花果罗马甜瓜沙律 $148巴马火腿够咸香配搭哈密瓜既清甜刚刚好的咸香中和再加上少少无花果甜甜地😋-意式风干巴马火腿杂锦芝士拼盘 $198因为我哋好钟意食巴马火腿所以叫咗好多重复嘅嘢食🤣呢个仲多配搭有薄饼、芝士、风干香肠、火腿、酸瓜、哈密瓜尤其最钟意食佢个芝士有软有硬但倾计食真系一流🥹可以慢慢品尝~-巴马火腿蕃茄水牛芝士手工薄饼 $158手工薄饼比较烟靭酥脆一点有巴马火腿嘅咸香蕃茄仲带有水份有水牛芝士做底有一丝丝嘅拉丝唔腻得黎又好咸香👍🏻-即刨意大利黑松露牛肝菌炖意大利饭 $178就咁睇已经觉得好多黑松露🤩仲要超香浓啖啖都好Creamy😋-红酒汁烩牛面颊伴法式手工薯蓉 $248喺超嫩嘅牛面颊差唔多可以讲系入口即溶🥹真系重牛味得黎仲可以咁嫩真系好好食🥹下面仲配上幼滑嘅薯蓉😋-My sign $148朋友同我庆祝生日叫咗个好靓靓嘅蛋糕店员都好贴心等我哋准备好相机先帮我哋点着好似哈利波特啲魔法咁🪄慢慢咁烧着闪闪发光咁超级靓😋个蛋糕仲要贴合返个主题系

一嚟到见到闪闪星光已经觉得好靓❣️
里面嘅环境都好舒服影相真系好好睇😍

巴马火腿伴无花果罗马甜瓜沙律 $148
意式风干巴马火腿杂锦芝士拼盘 $198
因为我哋好钟意食巴马火腿所以叫咗好多重复嘅嘢食🤣
呢个仲多配搭
有薄饼、芝士、风干香肠、火腿、酸瓜、哈密瓜
尤其最钟意食佢个芝士
有软有硬
但倾计食真系一流🥹可以慢慢品尝~

巴马火腿蕃茄水牛芝士手工薄饼 $158

慢慢咁烧着闪闪发光咁超级靓😋
个蛋糕仲要贴合返个主题系宇宙星空咁🌌
个蛋糕入边系朱古力个样仲要好好食好浓郁💞

Aurora $98
Green Apple, Pineapple, Lime, Soda Water
呢杯劲啱我口味
酸酸甜甜好fresh☺️
Cat Planet $98
Chamomile Tea, Strawberry, Orange, Lemon,
Chamomile Air Foam
呢杯劲得意啰好似猫猫咁🐱