2020-06-21
人地话个囡系老豆嘅前世情人,咁一年一度爸爸节系咪应该带佢食翻餐好嘅呢🥰鲍鱼6格盒前菜$118🍱一来食个鲍鱼就够晒心意啦,而且有6格,样样都可以试少少😏整体上该新鲜嘅都够新鲜,味道同口感都几好👍🏻清酒煮蚬$88🐚蚬肉食落鲜嫩多汁,只只煮又大又肥,清酒唔会遮盖左蚬肉本身嘅鲜味,比预期中好食🤤明太子稻庭乌冬$78🍝呢个实在太黏啦😰明太子味唔够浓,可能黏黏嘅口感已经大大影响左我对佢嘅评分。食到中间有仲有泡菜,味道上唔太夹😅烧物2人前$298🍡(送枝豆一客)-枝豆:豆味浓郁,口感都几爽口,唔会整到稔晒👍🏻-盐烧牛舌🐮:采用嘅小金最爱嘅牛舌芯,口感一流,味道唔会太咸🤤-豚肉金菇卷🍄:扎得比较实,豚肉食落鞋左啲,金菇扯唔开🤣-汁烧软骨鸡肉棒:外层软pat pat,入面有啲都几碎嘅软骨,感觉怪怪的😰-汁烧帆立贝:食落又滑又有弹性,而且都几juicy😌-车厘茄:烧过嘅车厘茄份外juicy😋-翠玉瓜:无食到😂-盐烧鸡翼:外面够干有烧过嘅痕迹,入面肉质仲好嫩,唔会烧到啲肉质又鞋又干👍🏻-烧bb甘薯:普通,烧完无特别甜🤷🏻♀️
鲍鱼6格盒前菜$118🍱
清酒煮蚬$88🐚
明太子稻庭乌冬$78🍝
烧物2人前$298🍡(送枝豆一客)
-枝豆:豆味浓郁,口感都几爽口,唔会整到稔晒👍🏻
-豚肉金菇卷🍄:扎得比较实,豚肉食落鞋左啲,金菇扯唔开🤣
-汁烧帆立贝:食落又滑又有弹性,而且都几juicy😌
-车厘茄:烧过嘅车厘茄份外juicy😋
-翠玉瓜:无食到😂
-烧bb甘薯:普通,烧完无特别甜🤷🏻♀️