2019-01-23 181 浏览
今日黎鼎爷度豪一豪~黎呢度都预左系食名气既~入面唔算大, 不过都坐得OK, 同埋有D 矮凳仔畀人放手袋~支吊灯好抢眼~我地决定唔用脑, 拣LUNCH SET 就够~我地拣左$698 个SET~  好豪呀~因为想试鲍鱼~先黎个凉拌孖宝, 话梅虾同凉拌鲍鱼, 个话梅虾好食呀!食得出有话梅味同酒味, 个味好夹, 相反个鲍鱼就冇咁出色~花胶螺头炖竹丝鸡, 花胶好大块, 个鸡汤都好甜!!系正既~同埋要赞既系, 上菜好够热, 朋友劲中意热汤~上汤焗开边龙虾.呢个就普通野喇~都香既~~~45头吉品伴花菇. 我又真系好期待呢个味, 但我觉得唔够淋, 有进步空间~阿爷黄金琵琶虾. (加$98) 呢个好味, 好邪恶!! 热辣辣香喷喷~香梅紫姜炒鸡球, 呢碟睇落平平无奇, 反而最有惊喜~梅条同紫姜都劲好味. 呢个好出色呀!洋葱, 梅条, 鸡柳, 紫姜~ 正呀!川妈子炒饭. 食到呢度, 其实我已好饱~ 不过不失啦~大路野~最后上埋个甜品. 蕃薯糖水. 呀反而呢个糖水唔掂, 太甜, 唔够姜呀个底~~~~整体黎讲系好食既, 不过都系名气大过食物, 有D OVER PIRCE左~不过如果计散叫既话, 呢度其实已系合
今日黎鼎爷度豪一豪~黎呢度都预左系食名气既~

支吊灯好抢眼~

我地决定唔用脑, 拣LUNCH SET 就够~
我地拣左$698 个SET~
 好豪呀~因为想试鲍鱼~

先黎个凉拌孖宝, 话梅虾同凉拌鲍鱼, 个话梅虾好食呀!
食得出有话梅味同酒味, 个味好夹, 相反个鲍鱼就冇咁出色~

上汤焗开边龙虾.呢个就普通野喇~都香既~~~

阿爷黄金琵琶虾. (加$98) 呢个好味,
好邪恶!! 热辣辣香喷喷~

香梅紫姜炒鸡球, 呢碟睇落平平无奇, 反而最有惊喜~
梅条同紫姜都劲好味. 呢个好出色呀!

洋葱, 梅条, 鸡柳, 紫姜~ 正呀!

最后上埋个甜品

不过如果计散叫既话, 呢度其实已系合理价了~
岩哂商务午餐~
午餐