SAVVY

2024-03-27 53 浏览
☁️湿湿漉漉嘅天气☘️出去行阵都觉得好易倦😮‍💨所以就决定早啲食饭喇🈵😍餐厅入面好大✅好靓💯🍽️北海道刺身级带子🌈带子味道好新鲜✅而且仲好厚身❤️轻轻煎到金黄色🔥下面铺左好嫰口嘅芦笋仔😍超配喔🥳🦐日式海虾蔬菜拼盘牛油果。青瓜。红萝卜丝。松子果。🌈呢个拼盘用左好多好吸引嘅蔬菜拼合🥬颜色色彩缤纷💯好开胃🤤入面有牛油果🥑青瓜🥒红萝卜丝🥕松子果🌰仲有海虾添🥣配埋小小辣味嘅沙律酱🥄好惹味喔🥳🍲SAVY特色杂菜汤🌈好喜欢呢个特色杂菜汤🍅佢个味道有种好吸引我嘅香草味👅材料有番茄🍅椰菜🥬红菜头🥕洋葱🧅简单嘅材料煮出黎嘅味道就令我好难忘呀🥳🌮铁板印度香烤拼盘配牛油烤饼🌈一定要叫呢个印度烤饼呀🇮🇳我哋拣咗牛油口味🧈烤饼跟埋有烤鱼🐟烤鸡🐓仲有好特别嘅羊肉肠添✅味道好香浓呢🥳🐏扒澳洲乳饲羊扒 🌈羊扒拣咗八成熟🔥切开入面仲系粉粉嫰嫰👍口感一流✅配埋浓郁嘅香草味道🌿整体味道唔错👅🫔北印度香炸杂菜🌈炸嘅杂菜原来系一个波波形状⚽️好特别呀❤️外面脆卜卜✅唔讲都唔知佢原来系蔬菜🥬正呀喂🥳

😍餐厅入面好大✅好靓💯

🍽️北海道刺身级带子

🦐日式海虾蔬菜拼盘
牛油果。青瓜。红萝卜丝。松子果。

🍲SAVY特色杂菜汤

🌮铁板印度香烤拼盘配牛油烤饼