2024-11-04 104 浏览
今次收咗工之后就同同事去咗一间超有气氛,嘢食好高质嘅生蚝餐厅😳如果你系酒鬼就一定唔可以错过啦😝✨SEAFOOD PLATTER -日本室内津高木Tsudau x2西非Namibia x2法国Gillardeau x2三只生蚝都好出色,平时我最钟意食法国蚝😝呢度呢只法国蚝肉饱满,大大只🎉一啖食落去真系好满足✨ 日本蚝好有惊喜🇯🇵爽口得来仲要好鲜甜👍🏻海水味都好适中✨COOL STARTERS -King Crab Meats Tian蟹肉牛油果酱塔 黑鱼子呢个超有惊喜‼️蟹肉食得出系大闸蟹肉嚟㗎😍搭配返黑鱼子咸咸的💕同埋牛油果真系好夹👍🏻✨MAIN - Stuffed Whole Japanese Squid Risotto $219原只日本鱿鱼焗酿意大利饭呢款都整得好好😝除咗外型好吸睛好打卡able之外鱿鱼嘅火候都啱啱好🦑搭配埋里面嘅意大利饭(有少少似糯米饭)成件事都好夹‼️✨Deserts-Crêpe法国传统煎饼🥞

✨SEAFOOD PLATTER -
日本室内津高木Tsudau x2