餐厅: 一鍋堂 (XX Arcade)
资讯:

OpenRice见到位于旺角的一锅堂,呢排人气超旺,我哋一班朋友就趁放假就嚟啦,准备大啖大啖咁叹火锅,食到过瘾为止😆行到一锅堂,一睇见似食堂一样简单直接嘅设计,感觉就同平时食嘅火锅店唔一样👀。舒适嘅环境,而且无花巧装饰,仲有超快速嘅服务,真系令人一坐得就开始钟意个环境啦👍🏻。首先,我哋选咗槟城喇沙汤底🍲。汤底好味道,一试之下发现同之前系正宗马拉店试到既好相似,但呢到既更加惹味,再配埋呢度嘅狮子狗🌭,港式凉伴豆芽🥗,红烧猪软骨🍖...等等火锅食材,实在美味到让人尖叫😋。啱啱𠮶个狮子狗🌭,真系带黎晒惊喜!外皮焦香,咬一啖,皮香肉嫩,一路咬落去都好弹牙有嚼劲,完全唔会觉得软淋淋唔好食。出前一丁面🍜同鸡肉绿咖哩面🍝都好出色,口感筋道,搭配汤底即熟,配上香口嘅绿咖哩,实在美味无穷💞。60分钟半自助火锅放题,只要$68!😍 我哋抵晒啦!仲有多款自助配料同饮品任你拣,真系好耐未系香港见过$68既任食啦,仲要包埋汤底,真系好抵👏🏻。啱啱食完晏,已经觉得大大满足😊,食物好美味,环境好舒适,价钱真系合理,仲有快捷嘅服务,我哋已经迫唔住想再嚟一次,一锅堂,我哋下次见👋! 「满足的笑容😄,赞美的拍手👏,期待的

啱啱食完晏,已经觉得大大满足😊,食物好美味,环境好舒适,价钱真系合理,仲有快捷嘅服务,我哋已经迫唔住想再嚟一次,一锅堂,我哋下次见👋! 「满足的笑容😄,赞美的拍手👏,期待的爱心💖」