今日午餐想食比较轻便难得揾到呢间Sandwich小店🇺🇸 Lunch Set有Bagel同埋Sandwich选择感觉好New York Style🗽 配上饮品同埋汤或沙律既配搭尚算不错🥗 但系因为以Sandwich黎讲价钱都系比较贵CP值不高😅偶尔食一次就可以🤪⭐️ House Smoked Pastrami 🥓烟熏牛肉配上酸菜嘅配搭好道地😋 牛肉份量唔少都有烟熏香🐮 但系面包查上牛油再配上芝士🧀️整体感觉好油腻 再配上咸味同酸味整体感觉偏重口味滞过食饭😢⭐️ Carrot Soup 🥕质感唔错口感偏Creamy但系食到红萝卜嘅原味🧡 整体感觉好Homey🏠⭐️ Pomegranate Soda 🧃本身唔系太好石榴糖水🍇 但系中和返Sandwich既油腻感需要返一点气泡清爽感🫧

⭐️ House Smoked Pastrami 🥓
Carrot Soup