餐厅: 漁獲浜燒
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-01-14 404 浏览
老公话 "结婚周年纪念点都要食豪d",所以我地就拣左 渔获浜烧 试试佢。渔获浜烧位于铜锣湾澳门逸园中心。澳门逸园中心成栋楼都系食肆,有时行街行到饿,唔知食乜好都可以黎望望。由于我用app book左位,所以一黎到已经有位坐,完全唔需要等。一坐低就有茶俾你饮,唔好讲笑,连杯茶都好高质。之后落单,我地见几枱的食物都好相似,于是我地都决定跟大队试试佢 (对于有选择困难既人,呢个方法真系唔错)。刺身盛合五款 (⭐⭐⭐⭐) 刺身盛合一共有五款刺身,包括牡丹虾、三文鱼、吞拿鱼、油甘鱼和马粪海胆。每款都有三片厚切刺身,吞拿鱼和三文鱼食起黎有油脂感,但唔会觉得好腻,入口即溶。海胆十分鲜甜,食到我想encore。味噌蟹甲罗烧(⭐⭐⭐⭐⭐) 呢个真系冇得输,非常惹味。食到停唔到口。渔获浜烧盛合(二人前)  (⭐⭐⭐⭐⭐) 包括珍宝大虾,松叶蟹脚,鲍鱼,蚝和帆立贝。加了$100转活贝,果然超级新鲜。食材全部都系上等质素!重点: 你可以食残废餐,店员会系你隔离帮你烧埋,保证保留鲜味,生熟度控制一流👍帆立贝可以拣清酒煮或加香草牛油,清酒将帆立贝嘅鲜味带哂出黎,好惹味。鲍鱼是南非饱,放上炉个阵仲识郁,够晒新鲜,所

渔获浜烧位于铜锣湾澳门逸园中心。

一坐低就有茶俾你饮,唔好讲笑,连杯茶都好高质。

刺身盛合五款
刺身盛合五款 (⭐⭐⭐⭐)
海胆十分鲜甜,食到我想encore。

味噌蟹甲罗烧
味噌蟹甲罗烧(⭐⭐⭐⭐⭐)
呢个真系冇得输,非常惹味。食到停唔到口。

渔获浜烧盛合
渔获浜烧盛合(二人前)  (⭐⭐⭐⭐⭐)

食材全部都系上等质素!

帆立贝

鲍鱼
鲍鱼是南非饱,放上炉个阵仲识郁,够晒新鲜,所以肉质好好,好有咬口又够弹牙,又唔会硬到橡筋咁吞唔到。

松叶蟹脚,很鲜甜。

珍宝大虾
珍宝大虾大得夸张!超爽口。

烧蚝

烧蚝都够晒新鲜可口。

总结: 渔获浜烧值得推介
题外话/补充资料: 温馨提示: 依家Book位十分方面, Openrice个app只系按几个制就已经可以完成booking, 而且仲有里数送添 (25里) 有d餐厅仲要系有特别折扣优惠, 抵到烂呀~~~
2018-10-31
庆祝纪念