2022-05-01
1952 浏览
素年x许廷铿成立的自许纪录于4月29日至5月1日推出期间限定套餐,其实两款主食响普通餐牌都有得叫,不过有跟套餐叫就平少少,而且汉堡包同多士上面都印左自许纪录 logo,粉丝们一定要叫。原来许廷铿系芫茜怪,可惜我同朋友都麻麻地,所以将不可能芫茜芝士汉堡转左羽衣甘蓝沙律菜,芫茜柠檬梳打都转左其他特饮。不可能羽衣甘蓝芝士汉堡底层个包搽左茄酱,素肉汉堡扒口感味道都好似一块Juicy安格斯,加埋沙律菜以及烘过的松软包顶,配搭得几好。而炸薯片几厚切,咬落爽脆,正!焦糖烧香蕉不可能全日早餐 有焦糖烧香蕉,不可能猪柳,牛油果,香草焗大啡菇,油封蒜头特制多士,茄汁豆,鲜果沙律,炸薯条,好丰富。不可能猪柳似足老麦果块,好干,哈哈。大啡菇好Juicy,多士好脆口,沙律有提子同橙几特别,最正系焦糖烧香蕉,香蕉唔会太溶,入口唔会太甜,两个味道夹得好好。牛油果酸忌廉冬阴墨西哥脆片 呢盆小食好大份,最特别系个酱好冬阴,好味。甜品选了焦糖脆脆柠檬挞,卖相几靓,食落有淡淡柠檬清新味道,唔会太酸。平时较少机会饮燕麦奶,香蕉合桃焙茶燕麦奶口感好浓稠,味道偏淡,几有饱腹感。二人餐盛惠 $429(另收加一),比散叫平左差不多$
不可能羽衣甘蓝芝士汉堡
焦糖烧香蕉不可能全日早餐
牛油果酸忌廉冬阴墨西哥脆片
焦糖脆脆柠檬挞
香蕉合桃焙茶燕麦奶
二人餐盛惠 $429(另收加一),比散叫平左差不多$70,望两主菜好似唔系好多野食,但炸薯片加埋个墨西哥脆片,同埋杯燕麦奶就非常满足。
PS 好彩Alfred唔系5月生日咋,唔系价钱就贵成贵水啦,哈哈。