2020-07-13 247 浏览
本身想试青衣城另一间扒房,但见呢间好似几是正,于是试下。但楼面人太少,几乎等了5分钟才有人,但其实客人不多。2个人被安排在6人台,但知可能会有人搭台,但却没有平常的间板,防疲能力似乎不足。又因为没有人,等5分钟先有人嚟。因为推广期系正价第二份半价,所以埋单都算平。但…平的代价换来系不快的经历。首先,店员间的沟通有严重分歧,有位应该比较高级的员工常常喝骂其他同事,已经令人觉得十分不好。出餐次序又混乱,有一些餐饮先来手,一些等极主餐都冇。就好似隔离个台,我哋食完都未嚟主餐,但实际佢哋同我哋差唔多到。好了,主菜来了,牛扒是完全冇任何腌制,即系将块牛扒就咁煎,但最大问题系松肉粉很大,一睇就知唔系靓嘢,最惨佢个黑醋系呈膏状,明显连黑醋都唔系自己整,呢啲咁简单都要揾外面嚟做?之后自己点了一份羊。羊十分苏,差啲入唔到口,另外完全冇羊味。整体感觉很差,没下次。
本身想试青衣城另一间扒房,但见呢间好似几是正,于是试下。

好了,主菜来了,牛扒是完全冇任何腌制

整体感觉很差,没下次。
2020-07-10