2024-06-16 107 浏览
餐厅眼见超多印度朋友仔食客,证明菜品够晒正宗同质素,我自己食完都会推荐朋友‼️❤︎ KP Chaat Platter小食分为四款,由批底、脆脆波、脆饼等嘅香口野去装住馅料。而馅料方面以鹰嘴豆、薯仔蓉、红石榴作主要。真系每一款都好有层次,咸甜酸辣样样有齐✅❤︎Chole Bhatura印度炸包上枱涨卜卜好吸睛,我同朋友见到系哇哇声😆搣开配鹰嘴豆咖喱食好香口好完美🍛❤︎ Saag Paneer茅屋芝士接近豆腐口感,少少发酵嘅乳臭味好上瘾😳而且汁酱酱汁好浓郁,点烤饼食真系一绝❤︎ Roti烤饼口感软韧适中,有淡淡麦甜同烘烤香,系咖哩世界系必须配备架!❤︎ Borivali Ki Dabeli小餐包中间夹住香辣嘅薯蓉同花生粒🥜香料味道好浓重,又辛香又刺激🔥❤︎ Mike Shake饮品拣左网上几多人赞赞嘅奶昔,口味当然系邪恶嘅开心果同朱古力🍫🤣奶昔系打得几细腻,仲有一球雪糕系入面增添稠度😈

❤︎ KP Chaat Platter

❤︎Chole Bhatura