2022-05-02
迆游宇治配特色椰子雪条 🍵🌴 $46 迆游宇治配椰子雪条对比色好鲜明,浓郁嘅抹茶又唔会有苦涩味,成杯雪糕嘅口感好顺滑,椰子雪条有满满嘅椰香🥥,呢度嘅雪糕筒系奶素产品,如果想连雪糕筒都系素体验,可以拣用纯素专用嘅雪糕杯,可以按顾客喜好又够晒天然🌿Healada 襟捞配特色红豆雪条 🥭 $46呢一款双拼嘅襟捞配特色红豆雪条好靓啊✨,橙黄色嘅系杨枝甘露味,酸酸地嘅芒果加白色椰林飘香,即系椰子雪糕,食落去真系好match👍🏻,热带水果味道嘅雪糕唔好太甜但又好重果香,加埋有粒粒红豆蓉嘅红豆雪条好高质啊🍧,可以话一杯雪糕三重享受Cream brûlée 法式旋转焦糖布蕾 🍮 $28经典嘅Cream brûlée 价钱相宜又好食😋,最顶层有烧到好脆嘅薄薄焦糖脆片,中间嘅焦糖炖蛋唔会太甜,蛋味好香同埋滑🍳,加埋上面色彩缤纷嘅士多啤梨🍓、蓝苺🫐同埋芒果粒,好靓呀另外,相信大家应该有差唔多三年没去旅行🧳,呢度可以帮你回味一下去旅行感觉,由21/4 至31/5, 迆雪糕专门店铺外设置两个夜市式摊位游戏🎲,任何人都可以玩,完成一个游戏即可有试味装迷你雪糕一杯,而完成两个游戏更加可以额外获赠买一送一礼券🧩
Healada 襟捞配特色红豆雪条 🥭 $46
Cream brûlée 法式旋转焦糖布蕾 🍮 $28