2024-12-21
位于最旺嘅时代广场旁边,以简约装修同设有室内及室外座位。餐厅可以话系素食快餐店。提供多款新鲜健康款式嘅沙律碗、素汉堡、酸种卷饼、Pizza、饮品、小食等等~ 同朋友觉得够晒健康之余,仲有种在原野奔跑嘅感觉~ 绝对值得一试🍕Margherita Pizza估唔到素薄饼又几好食,饼底似薄批,又有D 似印度薄饼,烟烟韧韧❤️ 上面铺咗纯素芝士、意大利蕃茄酱、罗勒叶、风干辣椒碎等~ 味道好特别🥙Snowdrop bowl (Half/Half, Regular bowl)好钟意个碗下面系Half/Half 系谷物饭+沙律菜。本身有用中东芝蔴酱调味,入口软糯,味道有惊喜。沙律菜仲有羽衣甘蓝,有著天然菜甜味。上层有碳烤椰菜花、天贝、洋葱、烤茄子~ 天贝大块有咬口,又几好味㖞。另外仲有烤茄子同谷物饭,食落其实都好饱肚,整体口味丰富~ 🥢Combo (Fries with Mix Greens + Lemonade)甜薯条唔系用油炸,但保持到油炸的香脆,用气炸健康好多,可以话比较少见,值得赞~ Lemonade 都算小甜~ 酸酸味味好刺激,唔甜啱晒我地
🍕Margherita Pizza