2021-04-11 213 浏览
之前食过日常素食嘅自助午餐,已经觉得入面食物款式好多,而且又好食,最重要嘅系仲要好抵食,所以今次就再过嚟食埋佢个自助晚餐,依然系大件夹抵食。除咗自助餐之外呢度仲会做小菜,都见到有好多人走来买外卖返屋企食。呢度就系冷盘佢啦,沙律,冷盘小食,仲有自家制嘅杨枝甘露自家制嘅糕点,好似午餐同晚餐都会有少少唔同佢嘅饮品好天然,饮得出系完全冇加糖熟食都有好多选择,炒面炒饭,咖喱都有,想饮热野嘅话,有汤,罗汉果茶,亦都有糖水,仲有五宝素羹,好足料仲有我最欣赏嘅炸物区,呢度啲炸嘢真系好好食,食完完全唔觉得油腻,因为系全素所以觉得自己食得好健康,食完之后即刻饮番杯罗汉果茶,即刻觉得一啲都唔热气仲有港产雪糕食,呢度系豆腐味同埋云呢拿味,雪得都好够冻餐厅都好严格,非常留意客人,如果唔记得戴口罩出去拎嘢食嘅话我即刻冲过黎提你㗎

呢度就系冷盘佢啦,沙律,冷盘小食,仲有自家制嘅杨枝甘露

自家制嘅糕点,好似午餐同晚餐都会有少少唔同

佢嘅饮品好天然,饮得出系完全冇加糖

仲有港产雪糕食,呢度系豆腐味同埋云呢拿味,雪得都好够冻