2022-03-31 334 浏览
荔枝角战士💛 - 创意新奇素菜 !要后会有期呀!🎈 片皮鸭配薄饼杂菜 $118 🌝🌝🌝🌝🌚🎈 啫啫菜心炒牛肉煲 $99 🌝🌝🌝🌗🌚姐妹店<走肉•朋友>结业冇耐🥺估唔到<走肉蔬食研究所>都宣布系3月头开始停业至另行通知🥲 动态「training」嘅威力真系前所未有咁强大🌪呢个post 系佢停业之前食 希望有机会恢复营业时大家可以大大力惩罚💛⚠️晚餐都包左自助沙律吧🥬可以自己夹一啲前菜 沙律同素汤 👷🏻‍♂️头盔情侣👷🏻‍♀️就最钟意粉丝同红薯粉 辣辣地几开胃🥰质素又唔错😆估佢唔到素菜都可以做到片皮鸭😳鸭肉用腐皮制成 真系几模仿到一丝丝嘅口感🤪其实将所有蔬菜配料同酱汁夹埋薄饼皮食 系有食紧真片皮鸭嘅感觉😋但当然冇鸭肉嘅脂香肉香💥啫啫煲应该系其中一样最好送饭嘅小菜之一🤩牛肉用上菇菌仿制而成 味道咸咸香香几惹味✨同普通嘅啫啫牛肉煲都有8成似 两道𩠌食落好新奇 唔错👍🏻🚩 走肉蔬食研究所荔枝角长义街9号D2 Place 1期3楼302号舖#头盔战士 #头盔救黄 #荔枝角头盔 #素菜头盔 #5_pro_foodie▫️▫️▫️
荔枝角战士💛 - 创意新奇素菜 !要后会有期呀!

🎈 片皮鸭配薄饼杂菜 $118 🌝🌝🌝🌝🌚

🎈 啫啫菜心炒牛肉煲 $99 🌝🌝🌝🌗🌚