2018-07-04 321 浏览
呢间Café位置有啲难揾,去到先知道成条希云街都有唔少特色Café,见呢度有素食餐单,于是试吓。点咗一个什菌口味嘅滋味薯粒热锅 (可以拣烟肉口味或什菌口味),铁板上,热辣辣香喷喷,卖相又好,斋睇已经觉得好吸引! 薯粒做底,炒得非常香,加入其他杂菜,例如什菌、青椒、黄椒、洋葱等等,有好口感,亦有唔同层次嘅味道,最正系面头铺咗一层厚厚嘅芝士,随住铁板嘅热力慢慢溶化,的确系愈食愈滋味,个半熟蛋亦非常出色,伴炒得香喷喷嘅杂菜同芝士,又系另一种味道同口感。 成个锅$75,价钱唔算平,不过性价比高,份量亦唔细,见有男客人都系点一个锅当一餐,我谂冬天食嘅话更加正! 总括嚟讲,值得一试!