2021-01-13 18 浏览
食物:我哋食咗套餐 lunch for two, 前菜分别系羊肚耳秋葵配甜醋酱油同田园沙律。正所谓好嘅食物第一轮嘅前菜已经可见高下。依两款沙律无论味道、色彩搭配定系摆盆配搭都系上乘。汤就各自饮咗南瓜汤同百合竹笙羹,同样地味道丰富。主菜第一个系玫瑰叉烧,大家都知道依间系间素菜餐厅,但系我食呢个叉烧嘅时候真系一刹那觉得自己食紧真叉烧,事关佢外型同味道都非常仿真,朋友更加觉得食出嚟有肉汁嘅感觉下一道菜系烧汁芥末姫松茸,系是日我最喜爱嘅一道菜,首先系未食已经闻到好香,食落好脆,芥末亦都系有创意的妙配,讲起都想再食最后一道主菜系新猪肉螺丝粉,好味,亦都系我第一次食新猪肉。最后甜品食咗脆皮燕麦奶,一上枱外表仲以为系炸鸡,食落香甜,未试过嘅朋友都可以试吓环境:每台都有插鲜花,餐具同装修都系优雅大气服务态度:认真,每道菜上菜时都有讲出菜名整体评语:极好,已经推荐左比身边食素嘅朋友
食物:

汤就各自饮咗南瓜汤同百合竹笙羹,同样地味道丰富。

最后一道主菜系新猪肉螺丝粉,好味,亦都系我第一次食新猪肉。

环境:每台都有插鲜花,餐具同装修都系优雅大气

服务态度:认真,每道菜上菜时都有讲出菜名

整体评语:极好,已经推荐左比身边食素嘅朋友