2023-08-06
手机落单,索性做埋手机付款吧 🤣食过外卖,落单繁复,要预缴,限时限刻,话试过挞单㖞,梗系啦,说好的预订,到舖又要等,怕影响出品可以唔接外卖 🤷睇开饭得知厨师已转手,报导话前厨师系游艇会乜乜乜...食品质素系正常之上。预订难,堂食有面色睇;你去嘞 🤣埋单一个交感都觉不友善,几好食都无下次啦。建议手机付款较适合,少啲交流摩擦面色反应,送餐员服务正常 👍靓:(俾现金)板:有冇8蚊?靓:无。板:payme?!靓:(心谂payme无钱)靓心谂乜嘢,板又点会知。靓:支付宝?!(推测:板可能觉得点解唔一早讲用支付宝)板:(不友善面色收钱 🤷)靓:(几虚伪都讲句) Thank you!🤣血淋淋嘅负评未必被审批,全睇开饭造化 🙏靓只系为啖气,网评系自由嘅。认为好可以赞,相反可以弹。板系代表公司,作为板有面色俾客睇 👍🤷,唔算好麻烦嘅一件小事,硬系逼靓将事情讲出来,放下唔到身段做幕后啰,最好唔好喺舖面出现啦,赶客 🤣
靓:(俾现金)
板:有冇8蚊?
靓:无。
板:payme?!
靓:(心谂payme无钱)
靓心谂乜嘢,板又点会知。
靓:支付宝?!
(推测:板可能觉得点解唔一早讲用支付宝)
板:(不友善面色收钱 🤷)
靓:(几虚伪都讲句) Thank you!🤣
血淋淋嘅负评未必被审批,全睇开饭造化 🙏