2022-11-28
新开张两个月左右既精品粤菜馆,古典风格既装修好有特色,望落高级而且舒服👍🥰座位上都几多,而且房都唔少,够晒私隐菜式供应都唔少特别既小菜同食物,想食粤菜绝对唔会失望🤤👍 座台上面有一个小蜡烛系用黎热住d滚水唔好咁快冻,呢样野几细心,唔系间间酒楼有做得到🍍🐷鲜凤梨拔丝黑豚肉 鲜菠萝好好食,够淋唔会好酸黑豚肉炸粉唔厚身而且好朋脆身,外面再包住一层糖浆唔会太甜,同埋真系完美地拉到丝黑豚肉本身带有少少脂肪,所以肉质好淋唔会硬,肉味够香,劲爆好食👍🍺🕊️太白花雕醉鸽(例) 专员极力推介✨酒楼厨房细心切好一片片既冻食醉鸽,整排返一只乳鸽出黎好靓闻落酒味好香好浓,肉质因为基于冻食,特别弹牙肉质又够结实但又好嫩滑🤩🐟🌱手打鱼腐浸豆苗(例) 劲大一煲,好多豆苗同菇菌同红萝卜条再加上6大粒人手手打既鱼腐劲吸引👀个汤底好清甜好好饮🤤唔会太咸,小小胡椒同埋盐已经可以吊返起成个菜汤味而且鱼腐个口感比想像中好特别,咬落个口感觉似食紧蛋白霜咁,朋友直头话好似食紧云咁好得意,轻轻漂漂既感觉但又好弹口😂👍
座位上都几多,而且房都唔少,够晒私隐
鲜凤梨拔丝黑豚肉
鲜菠萝好好食,够淋唔会好酸
太白花雕醉鸽(例)
太白花雕醉鸽(例)
专员极力推介✨
酒楼厨房细心切好一片片既冻食醉鸽,整排返一只乳鸽出黎好靓
手打鱼腐浸豆苗(例)
劲大一煲,好多豆苗同菇菌同红萝卜条
再加上6大粒人手手打既鱼腐劲吸引👀