2024-06-28 710 浏览
一大班朋友晚飯,選了這家環境光猛而裝修簇新的酒樓。我們點了多款餸菜:- 鮮鳳梨拔絲黑豚肉 ($138)色彩鮮艷奪目,醬汁有黏性,就成為拔絲一樣,黑豚肉軟腍彈牙。脆皮太爺雞 ($168)擺放得整齊,外皮香脆,雞肉嫰滑。西蘭花蝦球 ($148)西蘭花爽脆,蝦肉剛好熟透,質感爽口。豉汁帶子蒸豆腐 ($138)一共有六件,帶子肉腍身,豆腐嫰滑。鮮百合炒龍躉件 ($198)龍躉肉香氣撲鼻,魚肉味濃郁。福建炒飯 ($138)用料豐富,用菇粒、肉粒及遙柱絲,飯粒濕潤。啫啫通菜煲 ($128)醬汁味濃,通菜爽脆。金沙鮮魷脆豆腐 ($168)炸得金黃色,開胃惹味。每一道菜都有一棵小花卉點綴,擺盤美觀有特色,而且餸菜份量極多,很抵吃。 店員們親切效率高我們對這頓飯感到滿足。
一大班朋友晚飯,選了這家環境光猛而裝修簇新的酒樓
我們點了多款餸菜:-

鮮鳳梨拔絲黑豚肉 ($138)

色彩鮮艷奪目,醬汁有黏性,就成為拔絲一樣,黑豚肉軟腍彈牙。
脆皮太爺雞 ($168)

擺放得整齊,外皮香脆,雞肉嫰滑。
西蘭花蝦球 ($148)

西蘭花爽脆,蝦肉剛好熟透,質感爽口。
豉汁帶子蒸豆腐 ($138)

一共有六件,帶子肉腍身,豆腐嫰滑。
鮮百合炒龍躉件 ($198)

龍躉肉香氣撲鼻,魚肉味濃郁。
福建炒飯 ($138)

用料豐富,用菇粒、肉粒及遙柱絲,飯粒濕潤。
啫啫通菜煲 ($128)

醬汁味濃,通菜爽脆。
金沙鮮魷脆豆腐 ($168)

炸得金黃色,開胃惹味。

店員們親切效率高我們對這頓飯感到滿足。
2024-06-22
2024-05-30 734 浏览
這餐廳位於新光商業大廈的1樓,枱與枱之間空間大,環境不擠迫。一行6人點了散餐,印象中,最好吃的有以下兩味:金磚豆腐上菜時的碟上一串小假花做裝飾,幾特別,豆腐外脆內軟。拔絲咕嚕肉的份量不大,和金磚豆腐一樣, 有串小假花裝飾,伴碟的菠蘿片新鮮清甜,拔絲咕嚕肉的糖皮薄身香脆,裡面的肉質嫩而不乾身6人一碟直的不夠。服務 okThis restaurant is located on the 1/F of Sun Kong Commercial Building in Yau Ma Tei.There was plenty of space between the tables.We were group of 6 ordered a la carte.I am impressed by the following 2 disheseep-fried Tofu Cubes:The dish was garnished with a buddle of small artificial flowers.The tofu was crispy outside and soft inside.Swee
這餐廳位於新光商業大廈的1樓,
枱與枱之間空間大,環境不擠迫。

一行6人點了散餐,印象中,
最好吃的有以下兩味:

金磚豆腐
上菜時的碟上一串小假花做裝飾,
幾特別,
豆腐外脆內軟。

拔絲咕嚕肉

的份量不大,
和金磚豆腐一樣, 有串小假花裝飾,
伴碟的菠蘿片新鮮清甜,
拔絲咕嚕肉的糖皮薄身香脆,
裡面的肉質嫩而不乾身
6人一碟直的不夠。

服務 ok

I am impressed by the following 2 dishes:

Deep-fried Tofu Cubes:

Sweet and Sour Pork:
The portion was not big.
Same as the tofu dish, it was garnished with artificial flower.
The pineapple slices were fresh and sweet.
The pork was tender and juicy with crispy sugary crust.
One plate was not enough for group of 6.

The service was ok

• 拔絲咕嚕肉
2024-03-18 757 浏览
家住油麻地,所以常到凱日飲中午茶,點心做得不錯;晚餐還是雖第一次,不過今次有驚喜,我們三個人叫了二人套餐$688都夠食,剛剛好😋雖然它套餐選擇不多,餸菜size 真的夠份量,招呼也錯,大家可以考慮。看到餐牌,燒味好似做得幾好,套餐反而沒有;它套餐裡的布多款小食選擇,魚翅味道濃郁,蒸龍躉片也好味, 欣賞它的拔絲咕嚕肉甜酸剛好,其他菜也比其他酒樓認真,吃完送的甜品蘆薈桂花糕也很清爽,員工服務態度好,總括還是滿意。
2024-03-16
等候时间
1 分钟 (堂食)
2024-01-03 1014 浏览
跟朋友嚟咗這家餐廳,係咁嘆「佢個上湯魚翅簡直係嘩啦!」金黃色嘅魚翅湯喺匙羹裏面閃閃發亮,入口齒頰留香,湯頭既鮮甜又有淡淡嘅雞味,簡直喺味道上得嚟「嘩,窩心!」好戲仲未完,上嚟嘅龍蝦🦞又大份又新鮮,Q彈嘅肉質,啖啖肉嘅感覺真係食到心都甜啦!同伊麵一齊食,咸香味夾嘅配搭,令人一勺又一勺,實在停唔到口。燒鵝個皮香脆至極,肉汁滿滿咬落去無比滿足,雖然份量唔細,但每一口都係香濃,食完之後口齒留香,回味無窮👍。個人最中意嘅係柚皮配鮑汁,蝦籽那份海鮮香氣配上柔軟滑口嘅柚皮,斯文食都食唔夠嘅好滋味。至於花雕醉乳鴿,呢個菜式真係香溢四溢,鴿肉鬆軟酒香,個幾好味啊!同場加映嘅蒸蟶子皇🐚新鮮彈牙,兩字—正!雖然話呢間唔係豪華嘅高級飯店,但佢地嘅食物真係有質素,環境又優雅,下次還要再嚟!

2023-10-29 1112 浏览
朋友約了去這酒樓飲茶,我見名字有精品粵菜字眼,也就看看怎樣精品了。酒樓食具也是精品級,碟子杯子圖案精美,梅花舞蝶,色澤柔和。有熱爐暖茶,不怕茶涼。點了兩個點心,又選了一些小吃配粉麵。肉骨茶鮮竹卷,用一個精巧的湯壺上,一打開壺蓋,即時聞到肉骨茶那陣獨有的香味,材料滿滿,湯底鮮味,鮮竹卷掛上肉骨茶的濃郁汁液,吃時齒頰留香。可愛小白兔,是一個凍點心。造型十分精緻,像陶瓷一樣,粉嫩的兔耳,潔白的身軀,不忍心把它們吃掉。入口軟綿綿,內有一小塊芒果肉,口感清新。海苔三層肉,一份有九件,每件都灑上海苔。燒肉皮脆,肉質均衡,肥瘦相間,入口淋滑又不覺肥膩。招牌花鵰醉鴿,未吃其肉先聞其香,一隻鴿子被鋪排於精美碟子上,肉已細切,取吃容易,嫩滑可口,每件肉都滲著酒香,濃郁又不過份。豉油皇炒麵,麵條掛上生抽色澤,看似濕潤卻口感爽,不黏稠,鹹度適中,吃完不口渴。瑤柱蛋白炒飯,飯粒分明,乾身,油潤而不膩。簡單菜式因為做型和美味做法,變得好看又好吃,真的可說是精品了。

點了兩個點心,又選了一些小吃配粉麵。

瑤柱蛋白炒飯,飯粒分明,乾身,油潤而不膩。
肉骨茶鮮竹卷
海苔三層肉
招牌花鵰醉鴿
豉油皇炒麵
2023-10-26 878 浏览
粤菜意外驚喜-油麻地凱日精品粤菜館喺油麻地未諗到食乜嘢,行行吓見到呢間粵菜,就walk in 試下😗當日平日有7成入座率,裝修比較新,都坐得舒服🙂點左幾款小菜,都有驚喜雞湯煲仔翅: 雞湯好濃郁,好似精華咁😛大大塊翅好滿足🥰四頭南非湯鮑: 四頭鮑炆得好淋,好入味,size一D都唔輸黃金乳豬: 外皮好香脆🤩切到大大塊,送酒一流鹹蛋金沙茄子: 好邪惡🥲茄子滿佈鹹蛋黃,炸得好香脆辣子雞: 好有鑊氣,炒得好乾身👍🏻切到細細粒,不過就比較多碎骨
粤菜意外驚喜-油麻地凱日精品粤菜館

雞湯煲仔翅: 雞湯好濃郁,好似精華咁😛大大塊翅好滿足🥰
四頭南非湯鮑: 四頭鮑炆得好淋,好入味,size一D都唔輸
黃金乳豬: 外皮好香脆🤩切到大大塊,送酒一流
鹹蛋金沙茄子: 好邪惡🥲茄子滿佈鹹蛋黃,炸得好香脆
1K
2023-10-06 1640 浏览
今日一家人去油麻地 凱日精品粤菜館晚飯.   我們三天前已預訂一圍全包宴. 這間酒樓裝修很好,  地方寬闊,  燈飾設計時尚  高雅大方, 適合晚飯宴會.侍應招呼好, 座位舒適, 水滾茶靚.  我們點了套餐, 先來啤酒, 汽水各六罐. 上菜了, 五福拼盤, 大方得體, 拼盤內各款燒味很香口.熱葷:  吉列炸大蝦,    炸得香脆,  用上巨型大蝦, 肉爽, 又有睇頭.翠綠珊瑚蚌鮮螺片,   份量頗多, 帶鮮味, 爽口彈牙, 有鑊氣.金銀菜雞肉雞腳燉螺頭, 食材可以, 調味 OK. 每人一大碗.侍應姐姐把湯料也送上,  實料啊. 翡翠炆雙菇,  冬菇, 仙菇及小棠菜, 味汁不錯, 有瑤柱絲, 口感佳.古法厚花菇扣鮑片,   鮑片厚花菇燘得入味, 肉質腍軟,  蠔皇調味汁超正.清蒸沙巴龍躉,  沙巴魚很大條, 蒸得時間剛剛好, 肉質新鮮. 燒雞配正宗海南文昌雞. 脆皮燒雞, 金黃色炸皮, 賣相亮麗, 入口香脆.   文昌雞, 雞肉嫩滑,  好味.瑤柱蛋白 炒絲苗,   口感好, 炒得不油膩, 可口.蔘菇珍菌燘伊面,  份量大, 調味適中, 珍菌香口, 伊面很滑, 也不太油.手工製甜品,
上菜了, 五福拼盤, 大方得體, 拼盤內各款燒味很香口.
五福拼盤
翠綠珊瑚蚌鮮螺片
金銀菜雞肉雞腳燉螺頭
侍應姐姐把湯料也送上,  實料啊.
古法厚花菇扣鮑片
清蒸沙巴龍躉
燒雞配正宗海南文昌雞.
燒雞配正宗海南文昌雞
瑤柱蛋白 炒絲苗,   口感好, 炒得不油膩, 可口.
蔘菇珍菌燘伊面
手工製甜品,  小白兔布甸好軟身, 好滑口.
小白兔布甸
食物足料好味, 廚藝吾錯.  價錢老實.
五福拼盤
燒雞配正宗海南文昌雞
蔘菇珍菌燘伊面
小白兔布甸
2023-07-06 962 浏览
今日,朋友帶我們9人到油麻地凱日,慶祝週年紀念,環境光猛,前菜胡椒豬手夠冧又好味,新鮮炸魚皮脆口食哂,小炒皇保持水準!主菜~脆米龍蝦,原耒有三種米有口感,龍蝦彈牙,好味😋大廚記一功!~拔絲咕嚕肉拼 欖角骨,外脆內軟~酸菜魚肉質彈牙,湯好味,可惜朋友怕太辣,加辣更正~杞子粉絲拼時蔬,清清地,食出新口味~太爺雞皮簿外脆有雞味~大澳三寶飯,蝦干,咸魚仔,蝦醬肉片~很香,兒時味道食左2碗~燉爺皇香滑不太甜😋朋友好介紹,大廚好👍,大家食得很開心!

~拔絲咕嚕肉拼 欖角骨,外脆內軟
~酸菜魚肉質彈牙,湯好味,可惜朋友怕太辣,加辣更正
~杞子粉絲拼時蔬,清清地,食出新口味
~太爺雞皮簿外脆有雞味
~燉爺皇香滑不太甜😋

朋友好介紹,大廚好👍,
大家食得很開心!
2023-07-05
  • 燉椰皇
  • 太爺雞
  • 酸菜魚
  • 拔絲咕嚕肉拼攬角骨
  • 龍蝦脆米
2023-06-09 777 浏览
孖寶唔算抵食(龍蝦加燒鴨$488),龍蝦唔係即叫即劏,膏唔多但轉左黑色,肉質都算爽身。加埋啫啫菜煲同一客唔多夠熱既椰皇燉鮮奶,連加一「服務費」同茶錢 (無小食費因為佢地無俾到)兩個人食左$733。總體而言,食品質素尚可。環境可以,坐左係大廳旁既行,清理垃圾的筒推出推入,冷氣又唔多夠。餐具算乾淨。不過至於服務就叫埋單時亞姐會叫你自己出去櫃枱埋,但當時全場得幾枱客,又或者亞姐覺得櫃枱近門口,方便客人埋完單即走。 咁我唔明既地方係何解要收加一服務費?明明去酒樓食飯點知好似去左茶記咁,仲要理所當然咁話熟客都係自己出去埋單。無問題,咁咪只招呼熟客囉。

無問題,咁咪只招呼熟客囉。
2023-06-09
2023-05-13 769 浏览
路過見到有新酒樓就走上去試下11點半前都仲係早茶叫左6個點心全部都好精緻不過都好好食,又新鮮蝦餃整左d金色邊,又夠大隻,蝦又爽馬拉糕又整d拉花,食落似朱古力味,唔太重腐皮卷都好脆酸奶兔好細隻,一啖就無啦,不過都好特色好好味格餅好香,唔知咩肉,個調味好有風味椰皇清甜,果肉都比我地食埋職員服務都好好個茶比錯左,二話不說就換過啦問問題都好耐心解答
路過見到有新酒樓就走上去試下
11點半前都仲係早茶

叫左6個點心
全部都好精緻
不過都好好食,又新鮮

蝦餃整左d金色邊,又夠大隻,蝦又爽
馬拉糕又整d拉花,食落似朱古力味,唔太重
腐皮卷都好脆
酸奶兔好細隻,一啖就無啦,不過都好特色好好味
格餅好香,唔知咩肉,個調味好有風味
椰皇清甜,果肉都比我地食埋

職員服務都好好
個茶比錯左,二話不說就換過啦
問問題都好耐心解答
2023-03-12 1689 浏览
位於油麻地的粤菜館。餐廳主打精緻及經典創新的粵菜,我記得以前曾經吃過一次覺得很不錯,剛好取消口罩令後迎接家人生日,家人希望去比較精緻的中菜廳,(可能因為上次去了一間傳統酒樓,整個用餐體驗很差,以致連食評也不想寫了),於是我便選了這間了。…•…•…▫…•…•▫▪✨晚巿優惠孖寶↯上湯澳洲龍蝦伊麵 + 脆皮燒鵝皇 ★ $468↯ 清蒸東星斑 + 蜜汁叉燒 ★ $368本來職員說只可以選擇其中一份孖寶優惠,但後來因為我們人多,因此可以選兩份;餐廳的明爐燒味系列真的很不錯!叉燒及燒鵝外脆內軟,肉質軟腍;而龍蝦伊麵及蒸魚沒有將貨就價,份量十足,值得一讚! ✨鮮蝦福建炒飯 ★ $138福建炒飯用料豐富,海鮮茨汁味濃鮮香,炒飯粒粒分明!✨鹹蛋金沙鮮魷 ★ $148雖然我是真的很喜歡吃鹹蛋,但這道金沙鮮魷有點太鹹,而且口感太黏稠,喜歡吃爽口的不建議點這道菜✨燒汁安格斯牛柳粒 ★ $168牛柳粒份量比較少,但勝在夠鑊氣,味濃惹味✨金湯蟹肉扒豆腐 ★ $148豆腐雖然非常滑嫩,但金湯蟹肉味略淡,不太吃得出金湯蟹肉的鮮味✨瑤柱扒豆苗 ★ $148瑤柱份量超多,舖滿整個豆苗,豆苗完全被瑤柱淹沒了;連我媽媽也說第
…•…•…▫…•…•▫▪
✨晚巿優惠孖寶
↯上湯澳洲龍蝦伊麵 + 脆皮燒鵝皇 ★ $468
↯ 清蒸東星斑 + 蜜汁叉燒 ★ $368

✨鮮蝦福建炒飯 ★ $138
福建炒飯用料豐富,海鮮茨汁味濃鮮香,炒飯粒粒分明!

✨鹹蛋金沙鮮魷 ★ $148

✨燒汁安格斯牛柳粒 ★ $168
牛柳粒份量比較少,但勝在夠鑊氣,味濃惹味

✨金湯蟹肉扒豆腐 ★ $148

✨瑤柱扒豆苗 ★ $148
瑤柱份量超多,舖滿整個豆苗,豆苗完全被瑤柱淹沒了;連我媽媽也說第一次吃到瑤柱比菜多的扒豆苗!

✨潮式珊瑚炸蠔珠 ★ $148
蠔珠金黃香脆,鬆化可口,而且蠔仔粒粒飽滿,酥炸後完全不腥! 連我家母不敢吃蠔仔的都讚不絕口!
…•…•…▫…•…•▫▪
餐廳的整體食物質素很不錯,而且上菜速度很快,職員換碟速度亦很頻繁,態度也很熱心有禮;因此如果要考慮粤菜館或中菜廳,這間我是頗為推薦的 .ᐟ
庆祝纪念
生日
2022-12-03 1625 浏览
      两兄弟行到那裡吃到那裡,今日行到油麻地覓食在花園酒樓位置發掘了這間「凱日精品粵菜館」開張不久。  原來二樓的花園樓與旺旺烤活魚店聯同這間「凱日精品粵菜館」是同一集團的,我們選選擇了後者嚐一下。酒樓內部裝典雅大方,設有廂房,卡位區等。我們選了大廳圓檯位置~看菜單非常多選擇,不少撚手小菜,功夫菜,合時令煲仔菜式,人氣孖寶配搭, 鮑參翅肚……等。 豐儉由人。茶水有暖燈座著點了任選小菜晚飯套餐 两位起,每位  268元多款小菜任選~風味胡椒豬手四件有嚼口夠入味,胡椒味突出。宮廷濃湯雞煲翅~瓦煲仔上即席加熱滾燙燙的送到客人前!很有驚喜!奶白色的湯底濃度極高!片刻湯的表面呈現一層膠狀質地,香滑鮮甜濃郁足料 淆製而成。不要錯過如此鮮味的翅湯!即點了白飯一碗實行湯翅撈飯。避風塘軟殼蟹~軟殼蟹鬆脆甘香啖啖肉的,乾蒜頭香氣樸鼻!味道惹味!咸魚蒸肉餅~賣相十分精緻!味道出色,肉餅滑滑富Q彈口感,鹹魚香而不過鹹與肉結合 相得益彰。出品果然是精品粵菜,下次再來品嚐其他菜式!甜品~薑湯小丸子
茶水有暖燈座著
點了任選小菜晚飯套餐 两位起,每位  268元
多款小菜任選~
風味胡椒豬手四件
有嚼口夠入味,胡椒味突出。
宮廷濃湯雞煲翅~
瓦煲仔上即席加熱滾燙燙的送到客人前!很有驚喜!
客廷濃雞湯 雞煲翅

不要錯過如此鮮味的翅湯!即點了白飯一碗實行湯翅撈飯。

避風塘軟殼蟹~
軟殼蟹鬆脆甘香啖啖肉的,乾蒜頭香氣樸鼻!味道惹味!

咸魚蒸肉餅~
賣相十分精緻!

出品果然是精品粵菜,下次再來品嚐其他菜式!

甜品
薑湯小丸子
2022-11-30
用餐时段
客廷濃雞湯 雞煲翅
  • 避風塘軟殼蟹
  • 風味胡椒豬手
很久沒有路過油麻地,突然多出一個美食城,既然路經此地,索性到此一遊,選定一間新店,打咭開餐吧!凱日精品,真的要試一試,看看這裏的菜式是否同屬精品 😎環境新簇,餐具精美,人客不算多,沒有爆滿的喧鬧,是一間寧靜的中菜廳。鎮江水晶餚肉$68 ,一般鎮江餚肉都是小食,這裏是小食價錢,正餐份量,超抵食 😍😍😍質素沒有因價錢已下降,能保持相當水準,抵讚。正宗海南文昌雞$138 ,這裏的海南文昌雞是由海南島直接訂購的,跟我們平日買到的冰鮮雞,質素有很大的分別。雞有雞味,肉質用咬口,就是用最簡單的烹調方式,煮出來已經非常好味。蒜蓉炒西蘭花🥦 $108 ,家常小菜,味道正常。西蘭花爽口,沒有煮得過腍,尚算不錯。濃雞湯煲仔翅(位)$68,超值之選,雞湯鮮濃,以煲仔上枱,滾熱辣的!排翅份量不少,隨便都能夾起一大片,翅針軟熟無腥味,拌飯最佳!魚翅撈飯幾秒就完成了!薑汁蕃薯丸子,丸子軟綿,薑汁夠濃,以免費糖水來說,質素甚高。性價比都不錯的酒樓,已鐵定跟朋友在聖誕🤶🎄期間,到此一聚😁😁

凱日精品,真的要試一試,看看這裏的菜式是否同屬精品 😎

質素沒有因價錢已下降,能保持相當水準,抵讚。

2022-12-01 521 浏览
之前路過這裏,看到開了一間新的粵式食肆,今晚便安排時間到來這裏。岩鹽脆皮太爺雞半隻$98,雞皮香脆可口,雞肉帶點岩鹽的香氣,意想不到的美味。比起一般鹽焗雞香脆可口,非常值得推薦。雞湯蛋白蒸龍躉球例牌$198,龍躉片鮮甜可口,魚肉味道十足,龍躉皮煙煙韌韌,含有極高蛋白質。蛋白混合雞湯之後,淡淡的味道帶點雞湯的香氣,吃完都有點飽了。宮廷濃雞湯煲仔翅每位 $68,雞湯味道十足,翅的份量亦都很足夠,以這個價錢來說,非常超值。

2022-11-28 571 浏览
新開張兩個月左右既精品粵菜館,古典風格既裝修好有特色,望落高級而且舒服👍🥰座位上都幾多,而且房都唔少,夠晒私隱菜式供應都唔少特別既小菜同食物,想食粵菜絕對唔會失望🤤👍 座檯上面有一個小蠟燭係用黎熱住d滾水唔好咁快凍,呢樣野幾細心,唔係間間酒樓有做得到🍍🐷鮮鳳梨拔絲黑豚肉 鮮菠蘿好好食,夠淋唔會好酸黑豚肉炸粉唔厚身而且好朋脆身,外面再包住一層糖漿唔會太甜,同埋真係完美地拉到絲黑豚肉本身帶有少少脂肪,所以肉質好淋唔會硬,肉味夠香,勁爆好食👍🍺🕊️太白花雕醉鴿(例) 專員極力推介✨酒樓廚房細心切好一片片既凍食醉鴿,整排返一隻乳鴿出黎好靚聞落酒味好香好濃,肉質因為基於凍食,特別彈牙肉質又夠結實但又好嫩滑🤩🐟🌱手打魚腐浸豆苗(例) 勁大一煲,好多豆苗同菇菌同紅蘿蔔條再加上6大粒人手手打既魚腐勁吸引👀個湯底好清甜好好飲🤤唔會太鹹,小小胡椒同埋鹽已經可以吊返起成個菜湯味而且魚腐個口感比想像中好特別,咬落個口感覺似食緊蛋白霜咁,朋友直頭話好似食緊雲咁好得意,輕輕漂漂既感覺但又好彈口😂👍

座位上都幾多,而且房都唔少,夠晒私隱
菜式供應都唔少特別既小菜同食物,想食粵菜絕對唔會失望🤤👍
🍍🐷鮮鳳梨拔絲黑豚肉
鮮菠蘿好好食,夠淋唔會好酸
太白花雕醉鴿(例)
🍺🕊️太白花雕醉鴿(例)
專員極力推介✨
酒樓廚房細心切好一片片既凍食醉鴿,整排返一隻乳鴿出黎好靚
手打魚腐浸豆苗(例)
🐟🌱手打魚腐浸豆苗(例)
勁大一煲,好多豆苗同菇菌同紅蘿蔔條
再加上6大粒人手手打既魚腐勁吸引👀
2022-11-24
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 太白花雕醉鴿