(非会员)
2008-06-15 14 浏览
琴晚同爸爸妈妈家姐去庆祝父亲节拣左去梨花园食饭 因为爸爸之前系韩国做左好多年野 平时除左饮茶系佢最爱之外 korean food就系佢最爱估到礼拜六果到会几多人..好彩我醒扒一早book左位一入到去...佢冇招呼我地...我老豆系咁嗌佢都冇彩我地...真系好不知所谓!!!!!好啦..坐低左,我老豆用韩文同佢落order(正常一间正宗既韩国茶馆 经理级点都会识听小小韩文)大佬..你唔识听都算..可唔可以唔好成日系到黑面同埋白鸽眼人地叫左薄牛肉 羊肉 五层肉 牛骨汤去到边到都会食既五层肉真系好好味 薄牛肉就冇牛肋骨咁好食 因为唔舍得呀羊肉有so味..只属一般般以上既食物黎齐果阵时 我发觉小左样野 冇平时夹开既生菜同埋青葱丝我爸爸问:点解冇生菜?细眼经理:你落order咪有啰!我爸:唔系跟埋架咩细眼经理:总之我地呢到系冇得跟啦.要嗌先有我问:咁果d青葱丝呢?细眼经理:都系要嗌先有黎左个生菜之后..成家条气都好唔顺..比钱你赚 你d态度坚系好不知所谓仲未黎个青葱 我就问个韩国婆 佢拎左黎比我地到最后埋单 check单果阵发现系冇计个青葱丝钱 都系韩国婆最好总结:对呢间野既细眼经理超级极度不满意
琴晚同爸爸妈妈家姐去庆祝父亲节拣左去梨花园食饭
估到礼拜六果到会几多人..好彩我醒扒一早book左位
真系好不知所谓!!!!!
叫左薄牛肉 羊肉 五层肉 牛骨汤
羊肉有so味..只属一般般
我爸爸问:点解冇生菜?
细眼经理:你落order咪有啰!
我爸:唔系跟埋架咩
细眼经理:总之我地呢到系冇得跟啦.要嗌先有
我问:咁果d青葱丝呢?
细眼经理:都系要嗌先有
仲未黎个青葱 我就问个韩国婆 佢拎左黎比我地