疫情咁耐都无去过烧野食了,今日心痒痒再访麦师傅,去到见到价钱同以往差唔多,但就多左一款烧烤炉,唔洗用叉,系有网同埋用夹去烧,我地两口子就试新野,同样有两包炭。基本餐具,蜜糖,纸巾,面包,开左炉就去拎野食,首先会有一盘咩都有既野食,之后可以自己再出去拎,每人包两张8蚊饮品,超过就补钱,水同罐装汽水都系唔洗补,枝装同啤酒就补5-8蚊。一开始个炉都几猛,好易㶶,要快快手咁反,烧旺左之后就慢慢控制到,愈烧愈靓。最钟意佢个猪扒,啖啖肉,呢度食物选择不过不失,有猪扒,牛扒,鱿鱼,叉烧,牛柳粒,鸡扒,金沙骨,肠仔,烧卖,鱼蛋,墨鱼丸,芝士鱼饼,多春鱼,芝士肠,红肠,台湾肠等等,粟米,翠玉瓜,鸡翼都有3-4只口味,我地两个人每次拎少少,食完再拎。唔经唔觉烧左三个钟都已经好饱,佢任食5小时的,但我地都饱了就走,好满足。虽然话5小时,但都无见过佢赶人走的,除左烧野食都有不同娱乐,有人打麻雀,小朋友有啲摊位同夹公仔机,旁边都有俾小朋友跑跑跳跳既地方,一家大细去玩都唔错。