2024-01-26
一直都好喜欢泓一但唔常食,因为之前喺黄埔,每次都要喺门口排好耐队而却步。今次太子开分店,去到门口见到可以用app拎飞觉得好感动🥹 可以行一阵先再返嚟~(星期日晚上都等咗接近1小时).试业期间落单纸可惜去到已经冇咗鸡白汤🥲面款比起黄埔店较少,可能仍然试业阶段,期待之后更多款式,亦有太子店自己嘅特色。.地鸡盐味拉面 $108除咗鸡白汤,盐味都系泓一好出色嘅拉面汤底,清得来好香,渗透淡淡果皮味😋😋 糖心蛋都好好食,蛋黄真系流心,而且非常入味👍🏻 不过食到最后会有浸淡淡嘅苦味,应该系配料嘅问题,但仍然系好好食嘅拉面👍🏻.地鸡酱油拉面 $108相比盐味拉面,酱油味太浓,盖过咗本身汤底嘅清香,我自己比较推介盐味拉面,不过钟意重口味啲嘅朋友,可能较适合呢款🍜.慢煮鸡叉烧 $28成餐饭最唔满意就系鸡叉,近乎完全冇味,肉质亦比较嚡口😵💫..下次会再试,要试到鸡白汤😆店内有14个位,系黄埔店嘅一倍,希望有助解决等位嘅问题😂
试业期间落单纸
地鸡盐味拉面 $108
地鸡酱油拉面 $108
慢煮鸡叉烧 $28
成餐饭最唔满意就系鸡叉,近乎完全冇味,肉质亦比较嚡口😵💫
下次会再试,要试到鸡白汤😆
店内有14个位,系黄埔店嘅一倍,希望有助解决等位嘅问题😂