2024-04-04
依家啲Cafe愈开愈多,但系啲野食就十间有九间都一样🥹 今次出开铜锣湾,randomly search到呢间新开嘅cafe,隐世到连入口我都揾唔到,要打去问🤣🤣-😋 鱼糕串辛辣面卡邦尼意粉 ($138)👉🏻 呢个大推!必试!开头都惊伏,但系店员介绍呢个系佢哋signature,好似又无理由唔试🤭 一试爱上,个酱应该系落咗辛辣面嘅粉 (我估?😂) 唔会好辣,但好香好惹味🥰 卡邦尼令成件事更creamy,食到停唔到口🥳🩷-😋 安格斯牛肉芝士汉堡 ($138)👉🏻 个牛肉超级厚+Juicy,个汉堡包有烘过,好香脆👍🏻 份量足够,同埋切个阵都易切,两个人share好岩🫶🏻-😋 酱油脆炸饺子 ($58)👉🏻 呢个小食几惊喜!话说我哋影相打卡都搞咗好耐,再食埋两个主菜先食佢,点知都keep到外皮脆口,入面系满满嘅肉肉,好满足😍-😋 粟米浓汤+精选蛋糕(Tiramisu)+自选饮品(蓝莓提子梳打) (+$68转套餐)👉🏻 想特别highlight个Tiramisu,系我钟意嘅味道😋 creamy同奶香味为主,为晚餐画上完美嘅句号😙-🙋🏻♀️ 其他说说👉🏻 餐厅位置唔算太多,但坐得好舒服,适合几个朋友
😋 鱼糕串辛辣面卡邦尼意粉 ($138)
😋 安格斯牛肉芝士汉堡 ($138)
😋 酱油脆炸饺子 ($58)
🙋🏻♀️ 其他说说
👉🏻 餐厅位置唔算太多,但坐得好舒服,适合几个朋友/同男朋友静静地倾下计☺️