2021-10-01
呢一间Boholic,一直都系on list好想去食嘅餐厅🤤🤤 知道佢经常爆满,今日就book咗平日嘅下昼嚟试吓🥰🥰餐厅嘅装修一向都系卖点🤩 一入门口已经有一个打卡位😍座位都算宽躺boholic 非凡全日早餐$158呢一款all day breakfast真系非凡🤤 竟然系有芝士焗波士顿龙虾🦞 龙虾肉质都选弹牙 仲有好多龙虾膏🥰 另外当然唔少得 茄汁豆,牛油果🥑沙律菜,另外佢嘅酸种包加上松露炒蛋,面包软熟而黑松露炒蛋非常之香口😍 另外仲有 烟三文鱼同香草肠,非常之丰富香煎慢煮纽西兰牛柳配原只虎虾$168作为食肉兽,呢一款香煎慢煮纽西兰牛柳真系抗拒唔到🤤🤤 另外仲要配原只虎虾🦐🦐牛柳油花比较少,肉质软腍,肉汁亦丰富🤤🤤 另外虎虾非常之新鲜而且好大只另外我哋加配左一个鸡翼小食🤩BBQ Chicken Wings $24鸡翼热辣辣, 非常之香口同埋香脆😎自家制布朗尼蛋糕配云呢拿雪糕$58最后到咗甜品🍮环节😍 我就拣咗我最钟意食嘅brownies 配云呢拿雪糕🍦, 卖相非常之吸引😍 brownies 上面有一个倒转云呢拿雪糕连埋雪糕筒🍦🍦🍦 brownies 外表酥脆,而内心湿润绵密,再加上n
boholic 非凡全日早餐$158
香煎慢煮纽西兰牛柳配原只虎虾
另外我哋加配左一个鸡翼小食🤩
BBQ Chicken Wings $24
鸡翼热辣辣, 非常之香口同埋香脆😎
自家制布朗尼蛋糕配云呢拿雪糕
最后到咗甜品🍮环节😍 我就拣咗我最钟意食嘅brownies 配云呢拿雪糕🍦, 卖相非常之吸引😍 brownies 上面有一个倒转云呢拿雪糕连埋雪糕筒🍦🍦🍦 brownies 外表酥脆,而内心湿润绵密,再加上nut 口感非常丰富,热既蛋糕配上冰冻嘅雪糕,味道层次再提升🥰
Latte(Iced)
咖啡入口非常之香浓幼滑
Thai Milk Tea(Iced)
奶茶呈色为鲜橙色,上面仲有一层嘅cream😍饮到茶叶的香味